فرمانده انتظامی شهرستان بوئین زهرا از دستگیری مسئول یک جایگاه سوخت که در قاچاق بیش از ۶ هزار لیترسوخت خارج از شبکه دست داشت خبر داد. 

 

باشگاه خبرنگاران قزوین؛ ندا حسین پور - سرهنگ علی زرینی فرمانده انتظامی شهرستان بوئین زهرا گفت: در اجرای طرح مبارزه با قاچاق سوخت، ماموران انتظامی این شهرستان با اقدامات اطلاعاتی از توزیع خارج از شبکه سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های منطقه مطلع شدند.

وی افزود: مسئول این جایگاه با همدستی ۲ نفر دیگر اقدام به انتقال سوخت قاچاق با استفاده از تعبیه مخزن جاساز در یک دستگاه کامیونت باری می‌کند. 

فرمانده انتظامی شهرستان بوئین زهرا بیان کرد: ماموران پس از هماهنگی قضائی با حضور در محل، بیش از ۶ هزار لیتر سوخت خارج از شبکه توزیع را هنگام بارگیری کشف و ۳ متهم را در این زمینه دستگیر کردند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.