مدیرکل هواشناسی استان فارس میزان بارندگی سامانه بارشی اخیر در استان را اعلام کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم رضایی - سیدقاسم حسینی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما، اظهار کرد: بر اساس آمار طی بارندگی اخیر تا ساعت ۹:۳۰ دقیقه امروز، جمعه هفدهم اسفند، شهرستان فیروزآباد با ۱۱۲ میلی‌متر بیشترین میزان بارندگی سامانه اخیر در استان فارس را به خود اختصاص داد و رکورددار شد و در شیراز نیز ۷۴ میلی‌متر بارش باران گزارش شده است.

او افزود: بارندگی اخیر در حدود ۴۴ ایستگاه هواشناسی فارس به ثبت رسیده است و پس از فیروزآباد که صدرنشین شد، اردکان با ۹۵ میلی متر، شهرک گلستان شیراز با ۷۸ و ۴ دهم میلی متر، زرقان با ۷۰ میلیمتر، کازرون ۶۹ میلی متر، تخت جمشید ۶۸ میلی متر، نورآباد ممسنی ۶۳ و ۹ دهم میلی‌متر، کوار ۶۶ میلی متر، میمند ۶۴ میلی متر و کوه‌چنار با ۵۶ میلی متر در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

مدیرکل هواشناسی فارس گفت: میانگین بارش‌های اخیر در استان فارس ۳۵ و ۶ دهم میلی‌متر گزارش شده و مجموع بارندگی‌های زراعی نیز به ۱۶۰ و ۹ دهم میلی‌متر رسیده است.

هواشناسی فارس پیش‌تر در ۱۴ اسفند با صدور هشدار نارنجی اعلام کرده بود که سامانه جدید بارشی از اواخر وقت سه‌شنبه، چهاردهم اسفند وارد استان می‌شود و تا یکشنبه، نوزدهم اسفند در اغلب نقاط فارس فعال خواهد بود، این سامانه با بارش باران، رگبار و رعدوبرق، بارش برف در مناطق سردسیر شمالی، احتمال ریزش تگرگ و وزش باد شدید موقتی همراه خواهد بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۰۹:۰۶ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳
شیراز صد میلیمتر بارش داشته
Iran (Islamic Republic of)
صادق
۱۳:۲۲ ۱۷ اسفند ۱۴۰۳
الهی شکر
آخرین اخبار