تیم‌های رم و لاتسیو موفق به کسب پیروزی شدند، اما منچستریونایتد و تاتنهام متوقف شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مسیح درخشنده - دور رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ اروپا شب گذشته برگزار شد و تیم‌های رم و لاتسیو موفق به کسب پیروزی شدند، اما منچستریونایتد و تاتنهام متوقف شدند.

تقابل حساس رم و اتلتیک بیلبائو در ورزشگاه الیمپیکو پایتخت ایتالیا با سلطه کامل تیم اسپانیایی همراه بود، اما با پیروزی دراماتیک جالوروسی خاتمه یافت.   طلسم دروازه‌ها در این بازی در دقیقه ۵۰ شکست و ایناکی ویلیامز توانست تیم مهمان را پیش بیندازد. اما رم تنها ۶ دقیقه بعد کار را به تساوی کشید. زکی‌چلیک تا کناره‌های خط عرضی پیشروی کرد و با پاس رو به عقب، توپ را به حوالی نقطه پنالتی رساند. توپ از بازیکنان ۲ تیم عبور کرد تا شلیک دیدنی آنجلینیو، ضمن برخورد به تیرک دروازه، کار را به تساوی بکشد.  

یرای آلوارس در دقیقه ۸۵ به دلیل متوقف کردن حمله الدور شومورودوف کارت زرد دوم را دریافت کرد و از زمین مسابقه اخراج شد تا دروازه تیمش را از خطر نجات دهد، اما مهاجم ازبکستانی در دقیقه ۹۴ گل برتری رم را به ثمر رساند. او روی پاس الکسیس سالماکرز و در آخرین ثانیه‌های مسابقه توپ را به گوشه دروازه آگریسابالاگا لغزاند تا حساب کار ۲ بر یک شود.

لاتسیو در خانه ویکتوریاپلژن کار ساده‌ای در پیش نداشت، اما در نهایت با ترکیب ۹ نفره به پیروزی دراماتیک ۲ بر یک دست یافت. گل زودهنگام پاول با دخالت VAR و به دلیل آفساید مردود اعلام شد و چند دقیقه بعد در طرف دیگر زمین، لاتسیو با ضربه رومانیولی به گل نخست رسید.

برتری بیانکوچلستی در دقیقه ۵۳ از بین رفت. ارسال لوکاس کالواچ از ضربه آزاد با ضربه سر زیبای رافیو داروسینمی همراه شد تا کار به تساوی کشیده شود.  

کار شاگردان مارکو بارونی در دقیقه ۷۷ با اخراج نیکولو روولا دشوارتر از پیش شد و تکل دوپای ساموئل گیگوت روی پای کادو در دقیقه ۹۳ لاتسیو را ۹ نفره کرد. تیم جنگجوی مارکو بارونی، اما سر بزنگاه و در دقیقه ۹۸ به گل برتری رسید. گوستاو ایساکسن روی پاس ماتئو گوندوزی با یک شلیک محکم از آستانه محوطه جریمه حساب کار را ۲ بر یک کرد.

به این ترتیب دو تیم پایتخت نشین ایتالیا موفق شدند به پیروزی‌های دراماتیک دست یابند.

منچستریونایتد هم در سن سباستین مهمان رئال سوسیداد بود که به تساوی یک بر یک دست یافت. تک گل یوشوا زیرکزی با ضربه پنالتی میکل اویارسابال جبران شد تا شیاطین سرخ در خانه رئال سوسیداد با نتیجه یک بر یک بدرقه شوند. جدال تیم نهم لالیگا و تیم چهاردهم لیگ برتر انگلیس برنده نداشت. با این حال شیاطین سرخ هفته آینده در اولدترافورد دست بالاتر را خواهند داشت.

تاتنهام در خانه آلکمار با یک گل شکست خورد. ۱۸ دقیقه از آغاز کار گذشته بود که دروازه تاتنهام به شکلی حسرت‌برانگیز باز شد. حرکت مولر ولف از سمت چپ آلکمار را صاحب یک ضربه کرنر کرد. ارسال بلند کوپمینرز با ضربه پروت به محوطه ۶ قدم برگشت. لوکاس برگوال قصد دفع توپ را داشت، اما با ضربه عجیب او، توپ به سمت دروازه خودی پرواز کرد و دور از دستان ویکاریو به گل نخست میزبان تبدیل شد. حملات اسپرز در ادامه مسابقه حاصلی نداشت و آلکمار این مسابقه خانگی را با برتری خفیف یک بر صفر به پایان رساند.

در سایر دیدارها، فنرباغچه در خانه با نتیجه سه بر یک مقابل رنجرز شکست خورد، لیون در خانه با نتیجه ۳ بر یک از سد استوابخارست گذشت، آژاکس هم با نتیجه دو بر یک از آینتراخت فرانکفورت شکست خورد و بودوگلیمت با سه گل المپیاکوس را از پیش رو برداشت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار