محبی گفت: تیم‌های بازرسی محیطی ویژه ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در استان قم کار خود را آغاز کردند.

 باشگاه خبرنگاران جوان؛  دکتر سیامک محبی سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: به منظور حفظ و ارتقای سلامت عمومی و پیشگیری از بیماری‌های منتقله از عوامل محیطی به ویژه آب و غذا برنامه نظارت و کنترل عوامل محیطی در مراکز تهیه، توزیع عرضه و فروش موادغذایی انجام می‌شود.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: این نظارت‌ها در رستوران ها، قنادی، اغذیه فروشی، شیرینی فروشی، و اماکن عمومی از ۱۱ اسفند ماه آغاز و تا ۱۵ فروردین با حضور تیم‌های بازرس محیطی و نیروی ستادی در قم انجام خواهد شد.

دکتر محبی بیان کرد: برنامه‌های نظارت‌های بهداشتی در ایام تعطیل و غیرتعطیل انجام شده که نظارت‌ها بر مراکز تهیه و توزیع و فروش موادغذایی و اماکن عمومی از جمله تاسیسات آبرسانی نیز انجام خواهد شد.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: یکی از اقدامات صورت گرفته در این ایام نمونه برداری و آزمایش موادغذایی خواهد بود که در صورت غیرقابل مصرف بودن توقیف و معدوم سازی می‌شوند.

دکتر محبی گفت: سامانه ۱۹۰ در اختیار همشهریان عزیز بوده تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با این شماره تماس گرفته و گزارش‌های لازم را ارائه دهند.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: همچنین جهت تامین سلامت آحاد جامعه این برنامه در قالب گشت‌های مشترک با دیگر ادارات مرتبط نیز انجام خواهد شد.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.