تیم والیبال شهرداری ارومیه بازی اول مرحله پلی آف را برد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ الیاس گندمی _  تیم والیبال شهرداری ارومیه در اولین بازی مرحله پلی آف ۳ در سالن ۶ هزار نفری غدیر ارومیه  در حضور حدود هفت هزار تماشاگر به دیدار صنعتگران امید تهران رفت.

تیم شهرداری ارومیه که دو دست اول را ۲۵ بر ۱۸ و ۲۵ بر ۱۲ با پیروزی پشت سر گذاشته بود در یک غفلت بازیکنان خود دست سوم را ۲۳ بر ۲۵ به صنعتگران امید واگذار کرد.

اما شاگردان عبدالرضا علیزاده با حمایت هزاران هوادار روزه که از ساعت‌ها قبل از بازی در سالن دورنالار یواسی(لانه درناها)  حضور داشتند و حتی بعد از اذان مغرب روزه خود را داخل سالن افطار کردند توانست در نهایت دست چهارم این دیدار که به علت اعتراض کادر فنی تیم صنعتگران به تصمیم ویدئوچک، دقایقی متوقف شده بود ولی با تلاش تیم مدیریتی زمین، دو تیم بازی را ادامه دادند و نهایتا تیم میهمان با نتیجه ۲۵ بر ۲۱ شکست را پذیرفت و تیم شهرداری سه بر یک برنده بازی اول مرحله پلی آف لیگ برتر والیبال ایران باشد.

بازی دوم این دو تیم دوشنبه ۲۰ اسفند به میزبانی صنعتگران امید در تهران برگزار خواهد شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.