خطیب نماز جمعه تهران گفت: امروز جامعه بشری در مقابل ظلم آمریکا و صهیونیست‌ها ایستاده و شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل جهانی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدحسین نیک‌خوی متین - آیت الله کاظم صدیقی، خطیب نماز جمعه تهران در نماز جمعه این هفته پایتخت که در مصلی امام خمینی (ره) اظهار کرد: تقوا مبدا همه خوبی‌ها است. تقوا نور، راه، مقصد، چاشنی اعمال صالح، کلید، آسان‌سازی زندگی، پیشگیری و درمان است.

خطیب نماز جمعه تهران ادامه داد: ماه مبارک رمضان جزء فرصت‌های بی‌بدیل و مخصوص امت رسول اکرم (ص) است چون سفره روزه برای امت‌های گذشته نبوده است. همچنین نزول کتب آسمانی در ماه رمضان بوده است. این ماه، ماه نزول قرآن است و قرآن نور خدا، تجلی اعظم، شفا و سیم ارتباط خلق با خالق است. خداوند می‌گوید که تمام اعمال شما برای خودتان است، اما روزه برای من است. روزه انسان را به خدا می‌رساند و انسان را ربانی می‌کند.

وی ادامه داد: قرآن حکمت، زندگی، جهاد، عزت و آدم‌ساز است و کتاب تحول و حقیقت نهفته می‌باشد.

خطیب نماز جمعه تهران در آغاز خطبه‌های دوم نماز جمعه این هفته پایتخت بیان کرد: در اعمال‌مان نباید نیت و نقشه غلطی داشته باشیم و همه کار‌های خود را با دین خود بسنجیم و با ترازوی دین اعمال خود را انجام دهیم.

آیت الله صدیقی گفت:‌ در هفته گذشته تشییع سید مقاومت و مجاهد کبیر جبهه مقاومت شهید سید حسن نصرالله را داشتیم. این مجاهد کبیر نماد مقاومت بود. همانگونه که سید هاشم صفی الدین نیز از بزرگان جبهه مقاومت بود. این شهیدان، شهید شدن‌شان هم منشا تحول و عظمت بود. این سید تا زمانی که در این دنیا بود خار چشم دشمنان بود. او یک شخص نبود، یک جهان و جبهه بود.

خطیب نماز جمعه تهران تاکید کرد: آمریکا و اسرائیل از سید حسن نصرالله وحشت داشتند و فکر می‌کردند اگر او را شهید کنند همه مشکلات‌شان حل می‌شود، اما دیدند این سید با شهادتش مظهر قدرت خداوند شد. امروز نقش او با شهید شدنش در مقابله با استکبار جهانی و رژیم کودک‌کش اسرائیل اثرگذار‌تر است؛ لذا تشییع جنازه او تشییعی باشکوه، حماسی و دشمن‌شکن بود که دشمنان هم در رسانه‌های خودشان به اینکه با رفتن سید حسن نصرالله جبهه مقاومت انسجام بیشتری پیدا کرده، اعتراف کردند.

وی ادامه داد: از ایران، یمن، عراق و به از ۷۰ کشور در تشییع پیکر سید حسن نصرالله حاضر بودند که این نشان می‌دهد سید حسن نیرویی پایان ناپذیر بود. بروز و ظهور اتحاد میان جبهه مقاومت با این تشییع بیشتر شد.

خطیب نماز جمعه تهران معتقد است: حضور مردم لبنان نشان داد خون سیدحسن، جریان حزب الله را ریشه‌دار‌تر کرده است. حضور حماسی و سخنرانی دبیرکل جدید حزب الله آن هم بعد از گذشت ۵ ماه از زمان شهادت سید حسن، نشان از رشد حزب الله داشت و اینکه حزب الله قائم به شخص نیست. هر شهیدی در جبهه مقاومت به شهادت رسید، آتش عظیمی بود که در دل‌های مومنین عالم بر افروخته شد.

آیت الله صدیقی افزود: امروز دشمن صهیونیست‌ها تنها جبهه مقاومت نیست؛ بلکه صحنه‌هایی که مقاومت به دنیا نشان داده، دنیا را تکان داده و امروز جامعه بشری در مقابل ظلم آمریکا و صهیونیست‌ها ایستاده و جریان ایجاد نفرت و شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل جهانی شده است.

وی اضافه کرد: بی‌بی‌سی این تشییع را رفراندوم سکوت‌شکن خواند. رفراندومی که نشان داد حزب الله همچنان با قدرت حاضر است و نسبت به گذشته رشد کرده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۱۳۲
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۱ ۱۰ اسفند ۱۴۰۳
توضیحتون بابت زمین قانع کننده نبود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۹ ۱۰ اسفند ۱۴۰۳
بله بله جهانی شده. امریکا هم رو به افوله. اسراییل هم دست از پا خطا کنه با خاک یکسان میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۵ ۱۰ اسفند ۱۴۰۳
اره دلارشون هم جهاااانی بوده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۶ ۱۰ اسفند ۱۴۰۳
مردم با هزارتا مشکل اقتصادی دارن، تو به مقدساتون مشکل اقتصادی حل کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۲ ۱۰ اسفند ۱۴۰۳
دقیقا
آخرین اخبار