فرمانده انتظامی شهرستان جیرفت از دستگیری مجرمین گروگانگیر یکی از شهروندان که عامل شهادت ستواندوم محمد زیدآبادی نیز بودند، خبر داد.

باشگاه خبرنگان جوان _ سرهنگ رضا فیروزبخت گفت: در پی شهادت همکار پرتلاش انتظامی ستواندوم محمد زیدآبادی در عملیات دستگیری مجرمین جرم گروگانگیری یکی از شهروندان که پیش از این و با تلاش شبانه روزی صورت گرفته، رها یافته بود، شناسایی و دستگیری آنان، به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: 



فرمانده انتظامی جیرفت تصریح کرد: بدین منظور، تیم رسیدگی کننده به پرونده، در جریان تحقیقات تخصصی خود، سرنخ‌هایی از محلِ اختفای مجرمین تحت تعقیب به دست آوردند.

وی افزود: با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی، هر ۲ نفر گروگانگیر که از عاملین اصلی شهادت ستوان دوم محمد زیدآبادی نیز بودند، در کمتر از ۷۲ ساعت دستگیر و تحویل مقامات قضایی شدند.

شهید زیدآبادی
منبع: پلیس کرمان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.