معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس می‌گوید که خبر توقیف جام‌های قهرمانی سرخپوشان صحت ندارد و از اساس دروغ و کذب است.

در حالی که گفته می‌شود به دلیل بدهی ۴۵ میلیاردی، تمامی اموال باشگاه پرسپولیس که شامل جام‌های قهرمانی این تیم می‌شود در لیست توقیف قرار گرفتند تا به فروش برسند، اما این موضوع تکذیب شد.  

هومن هدایتی معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: موضوع توقیف جام‌های قهرمانی باشگاه پرسپولیس را تکذیب می‌کنم و اصلا این اتفاق هیچ وقت نمی‌افتد. هیچ کس نمی‌تواند اقدام به توقیف جام‌های قهرمانی کند. به نظرم این خبر از سوی کسانی برای سودجویی و تحت فشار قرار دادن جو عمومی منتشر شده است. اصلا این موضوع صحت ندارد.  

هدایتی گفت: درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس اصل بدهی فرد طلبکار که برای مدیران قبلی بوده را پرداخت کرده است. این خبر کذب و دروغ است.  

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار