فرماندار شهرستان آبدانان علت کمبود نانوایی‌های با پخت نان حجیم را گرایش نانوایی‌ها به نان لواش به دلیل نیاز نداشتن به کارگر میداند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نوروزیان این روز‌ها در آبدانان تعداد کم نانوایی‌های با پخت نان حجیم مانند سنگک و بربری باعث ازدحام در این نانوایی‌ها شده به نوعی که مردم ساعت‌ها از وقت و انرژی خود را باید در صف نان بگذرانند.

محمد رحمانی فرماندار شهرستان آبدانان علت این موضوع را گرایش نانوایی‌ها به نان لواش به دلیل نیاز نداشتن به کارگر میداند.

 وی اظهار کرد: در سنوات گذشته واحد‌های خبازی پخت نان حجیم مانند سنگک فراوان بود و تعداد زیادی از آن‌ها به خاطر شرایط پخت آسانتر و عدم نیاز به کارگر، به نان لواش روی آورده‌اند و همین امر باعث کم شدن نانوایی‌های با پخت حجیم و بالطبع ازدحام در نانوایی‌های با پخت حجیم شده.

وی از مسوولان سامانه نانینو خواست برای نانوایی‌های با پخت نان حجیم برای خدمات دهی بیشتر به مردم، سهمیه‌ی شناوری آرد بیشتری در نظر بگیرند.

۷۵ واحد نانوایی در سطح شهرستان آبدانان فعالیت دارند که تنها ۱۲ واحد از این نانوایی‌ها نان حجیم پخت می کنند.

برچسب ها: نانوایی ، شهروندان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.