رئیس دفتر مقام معظم رهبری در پاسخ به سؤالی درباره مراسم تشییع پیکر سید حسن نصرالله گفت: جای هیچ نگرانی نیست. یقین بدانید دشمنان هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند.

حجت‌الاسلام محمدی گلپایگانی، رئیس دفتر مقام معظم رهبری، در همایش روحانیون شمال تهران با اشاره به ویژگی‌های رهبر انقلاب گفت: چیزی که خداوند در وجود رهبر انقلاب خلق نکرده، ترس از غیر اوست. ایشان با همه توان برای حل مشکلات مردم، از جمله مسئله واکسن در دوران کرونا، تلاش کردند.

وی همچنین به نماز جمعه تاریخی رهبر انقلاب در اوج بمباران غزه و لبنان توسط رژیم صهیونیستی اشاره کرد و افزود: این نماز جمعه نشان‌دهنده مقاومت و ایستادگی رهبر انقلاب در برابر ظلم بود.

حجت الاسلام محمدی گلپایگانی در ادامه به دستور رهبر انقلاب برای کمک به لبنان اشاره کرد و گفت: مردم با اهدای کمک‌های مالی و حتی طلا‌های شخصی خود، نشان دادند که چقدر تحت تأثیر رهبری و روحانیت هستند. برخی زنان حتی مجبور شدند طلا‌های خود را ببرند تا بتوانند کمک کنند.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری همچنین خاطراتی از ملاقات‌های سید حسن نصرالله با رهبر انقلاب بیان کرد و گفت: سید حسن نصرالله همواره با احترام و اطاعت کامل از بیانات رهبر انقلاب پیروی می‌کرد و گفته بود هرگز نمی‌توانم تصور کنم من باشم و رهبر انقلاب نباشند.

در پایان، محمدی گلپایگانی در حاشیه مراسم هم در پاسخ به سؤالی درباره مراسم تشییع پیکر سید حسن نصرالله گفت: جای هیچ نگرانی نیست. یقین بدانید دشمنان هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند.

منبع: مهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار