تیم فوتبال سپاهان با نتیجه پرگل ۴ بر ۱ در دربی اصفهان، ذوب آهن را مغلوب کرد.

 تیم فوتبال سپاهان در چارچوب هفته بیستم لیگ برتر از ساعت ۱۵ در ورزشگاه نقش‌جهان میزبان ذوب‌آهن بود که در نهایت سپاهان با نتیجه پرگل ۴ - ۱ ذوبی ها را مغلوب کرد.

سپاهان خیلی زود توانست در دقیقه ۱۵ گل اول را به ثمر برساند. پاس در عمق محبی برای کامارا با دریبل کوتاه و ضربه زمینی این بازیکن همراه شد و طلایی‌پوشان توانستند دروازه پارسا جعفری را باز کنند.

نیمه دوم گاندوها به بازی برگشتند و در دقیقه ۴۸ گل تساوی را به ثمر رساندند. ارسال علیاری به تیر مخالف با حضور به موقع خاقانی همراه شد و دروازه پیام نیازمند روی غفلت مدافعان این تیم باز شد.

فشار حملات سپاهان جواب داد و این تیم توانست در دقیقه ۷۱ یک‌بار دیگر در این دیدار از رقیب خود سبقت بگیرد. روی چند رفت و برگشت و تاثیرگذاری محمد محبی، جواد آقایی‌پور روی ریباند گل دوم را وارد دروازه ذوب‌آهن کرد.

دقیقه ۷۸ رضا اسدی نیز از اشتباه بازیکن ذوب به خوبی استفاده کرد و بعد از حرکت انفرادی با یک بغل‌پای دقیق، گل سوم را وارد دروازه ذوبی‌ها کرد.

این پایان کار نبود و طلایی‌پوشان در دقیقه ۸۵ گل چهارم را روی یک کار تیمی تماشایی و ضربه نهایی مهدی لیموچی به ثمر رساندند. با این نتیجه سپاهان ۴۳ امتیازی شد و به صدر جدول صعود کرد، در مقابل ذوب‌آهن با ۲۹ امتیاز در رتبه نهم ایستاد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۴ ۰۳ اسفند ۱۴۰۳
فقط سپاهان
Iran (Islamic Republic of)
رضا یزد
۲۰:۰۲ ۰۳ اسفند ۱۴۰۳
اتوبوس ذوب آهن رو سپاهان کرایه کرده بود
آخرین اخبار