رزمایش بزرگ ۵۰ هزارنفری پیامبراعظم کرمان باحضور مدیران لشکری وکشوری درحال برگزاری است.

باشگاه خبرنگاران، معظمه رنجبر، محمد علی طالبی استاندار کرمان در رزمایش بزرگ پیامبر اعظم با بیان اینکه، بسیجیان در عرصه تامین امنیت و بخش‌های مختلف اقتدار و عزت نظام مقدس جمهوری اسلامی پیشتازند و اقتدار را به نمایش گذاشتند، گفت: بزرگترین مانوری که بسیج عزیز ما از آن سربلند بیرون آمد، ایام سالگرد شهادت حاج قاسم عزیز بود.

وی افزود: ما در استان کرمان به یمن حضور بسیجیان و به یمن همکاری و همدلی همه دستگاه‌ها و حمایت همه نهاد‌های ملی از جمله شورای عالی امنیت ملی توانستیم بالاترین سطح آمادگی و هوشیاری و بالاترین عرصه خدمت در تامین امنیت و آرامش مردم عزیزمان را فراهم کنیم و امروز بسیج با این تجربه عزتمندانه آمادگی دارد در عرصه‌های مختلف در این استان در خدمت مردم عزیزمان باشد.

 

استاندار کرمان عنوان کرد: امروز رزمایش اقتدار بسیجیان عزیز هستیم واقتدار فقط در امنیت نیست اگر چه مهمترینش امنیت است و امروز سرافراز هستیم از نقشی که بسیج عزیزمان در تامین امنیت دارد، اما استان کرمان عرصه خدمت به مردم در بخش‌های مختلف است.

 

 وی با ابراز خرسندی، ادامه داد: خوشحالیم که بسیج عزیزمان در عرصه سازندگی و برای رفع مشکلات مردم در جای جای این استان و در عرصه تامین زیرساخت و فضای لازم برای رشد و پویایی هرچه بهتر و بیشتر استان پیشتاز است و خوشحال هستیم که با رویکرد وفاق ملی که امروز ریاست محترم جمهوری شعار آن را می‌دهند و خوشبختانه از حمایت مقام معظم رهبری هم برخوردار هست، با همدلی و همراهی همه بخش‌های حاکمیت در استان کرمان فضای بسیار خوبی برای خدمت در عرصه‌های مختلف فراهم شده است.

 

 طالبی با بیان اینکه بسیج عزیزمان در مسیر سربلندی استان، همراه و همگام با مسئولین خودش در استان است، گفت: انشالله با کمک هم بتوانیم صفحات پر افتخار دیگری را بر تاریخ این استان بیفزاییم.

برچسب ها: رزمایش ، بسیجیان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۰ ۰۳ اسفند ۱۴۰۳
درود بر بسیج عزیز