مدیر فنی حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان از بررسی وضعیت بیماری سرخک در این دانشگاه با هدف جلوگیری از شیوع این بیماری خبر داد.

سید محمود فاطمی اظهار کرد: سیستان و بلوچستان به عنوان مرزدار سلامت نقش کلیدی در پیشگیری از وقوع همه‌گیری‌های خطرناک در کشور دارد.

وی ادامه داد: با وجود ابتلا هزاران نفر به بیماری واگیردار سرخک در آنسوی مرزها، موارد مثبت سرخک در محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم‌پزشکی زاهدان بسیار ناچیز بوده و این در حالیست که به دلیل اهمیتی که برای سلامت هموطنانمان قایل هستیم حتی یک مورد ابتلا و یا مشکوک هم برای سیستم بهداشتی کشور مهم است.

مدیر فنی حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیان کرد: همه مکان‌های تردد و تجمع جمعیت و از جمله بیمارستان‌ها از مکان‌های مستعد برای چرخه انتقال ویروس هستند و خوشبختانه واحد کنترل عفونت در بیمارستان‌ها برای شناسایی و پی گیری موارد بیماری فعال شده است.

وی با اشاره به اینکه بر اساس دستورالعمل‌های بهداشتی کشور، تمام کادر درمان ملزم به دریافت واکسن سرخک هستند تصریح کرد: این موضوع شامل کارورزان و کارآموزان رشته‌های علوم پزشکی که به بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی مراجعه می‌کنند هم می‌شود.

به گفته فاطمی هر زمان درصد پوشش واکسیناسیون جمعیت از ۹۵ درصد کمتر شود باید منتظر افزایش بروز موارد باشیم و به همین دلیل واکسیناسیون مهمترین اقدام برای پیشگیری از سرخک است.

وی از همه مراجعان و کارکنان بیمارستان‌ها و از جمله کارورزان و کارآموزان رشته‌های علوم پزشکی خواست تا علاوه بر واکسیناسیون، دستورالعمل‌های ساده بهداشتی را جدی بگیرند.

مدیر فنی حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: رعایت بهداشت تنفسی و از جمله شستشوی مکرر دست‌ها و استفاده از ماسک از جمله مهمترین راهکار‌ها برای پیشگیری از شیوع بیماری سرخک است.

وی افزود: گزارش دهی بیماری و مراجعه به پزشک در صورت بروز علائم برای شناسایی زنجیره انتقال و همچنین جداسازی فرد مبتلا از دیگر درخواست‌های نظام بهداشت و درمان از تمامی شهروندان است.

علوم پزشکی زاهدان 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار