معاون فنی و زیربنایی راه آهن گفت: با تکمیل راه آهن زاهدان به چابهار، این مسیر ریلی جایگزین مسیر بندرعباس به بافق خواهد شد.

سید مصطفی داودی در آیین تکریم و معارفه سرپرست اداره کل راه آهن جنوبشرق، اظهار داشت: راه آهن جنوبشرق و ایستگاه راه آهن زاهدان به نقطه قوت شهر از منظر سیمای شهری و خدمات رسانی تبدیل شده است.

وی با اشاره به همدلی ایجاد شده در استان برای رشد زیرساخت‌های توسعه‌ای، و نگاه تاکیدی مقامات ملی و استانی به توسعه راه آهن در سیستان و بلوچستان، افزود: جلسات هفتگی وزیر راه و شهرسازی، جلسات ماهانه معاون اجرایی رئیس‌جمهور و سفر‌های متعدد وزیر راه و شهرسازی به سیستان و بلوچستان نشان از اهتمام دولت به تکمیل زیرساخت ریلی سیستان و بلوچستان دارد.

وی بیان‌کرد: امسال ۱۰ همت در پروژه راه آهن زاهدان به چابهار هزینه شده و برای سال آتی ۲۰ همت اعتبار پیش بینی شده است، وزیر راه و شهرسازی برای پیگیری تکمیل این پروژه فردا به سیستان و بلوچستان سفر می‌کند.

معاون فنی و زیربنایی راه آهن ادامه داد: سرمایه انسانی که در راه آهن جنوب شرق رشد کردند، اکنون در مدیریت‌های ملی مشغول فعالیت هستند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.