کتاب «حقوق بین‌الملل در عصر رسانه‌های نوین» نوشته دنیل جویس نظریه‌پرداز برجسته حقوق ارتباطات، با ترجمه محسن غلامی استاد دانشگاه منتشر شد.

کتاب «حقوق بین‌الملل در عصر رسانه‌های نوین» نوشته دنیل جویس نظریه‌پرداز برجسته حقوق ارتباطات، با ترجمه محسن غلامی استاد دانشگاه و پژوهشگر حقوق رسانه، از سوی انتشارات آوای نور منتشر شد.

این اثر به بررسی پیوند میان حقوق بین‌الملل، رسانه و افکار عمومی می‌پردازد و تلاش دارد نقش حقوق بین‌الملل در تنظیم‌گری رسانه‌ها، به‌ویژه در فضای دیجیتال و آنلاین را واکاوی کند.

محسن غلامی مترجم این کتاب، با پشتوانه سال‌ها پژوهش در حوزه حقوق رسانه، این اثر را ترجمه و روانه بازار نشر کرده تا دیدگاه‌های نظریه‌پردازان برجسته حقوق بین‌الملل را در اختیار دانشجویان و پژوهشگران حقوق بین‌الملل و علوم ارتباطات قرار دهد.

در بخشی از کتاب آمده است:

رسانه‌ها ابزار مهمی در دستان دولت‌ها و دیگر بازیگران روابط بین‌الملل هستند، چراکه می‌توانند از آنها برای تبلیغات و حتی پروپاگاندا استفاده کنند. این واقعیت، جایگاه خاص رسانه را در عرصه بین‌المللی نشان می‌دهد. در چنین فضایی، این حقوق بین‌الملل است که باید از طریق قاعده‌گذاری، نظم و تنظیم رسانه‌ها را برعهده گیرد، به‌ویژه در دنیای امروز که عصر رسانه‌های دیجیتال نام گرفته و دیگر رنگ‌وبوی رسانه‌های کلاسیک را ندارد؛ فضایی که هم فرصت‌آفرین است و هم زمینه‌ساز آسیب‌رسانی به تابعان حقوق داخل و عرصه بین‌الملل ... 

محسن غلامی پیش از این، آثار متعددی از جمله «حقوق مخاطب در تبلیغات تجاری رسانه» و «رفتار رسانه‌ای تروریسم» را تألیف کرده است.

کتاب «حقوق بین‌الملل در عصر رسانه‌های نوین» در ۱۵۶ صفحه و به قیمت ۲۵۰ هزار تومان در هفته جاری منتشر و روانه بازار کتاب شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار