معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی از انسداد ۱۱۱ حلقه چاه فاقد مجوز بهره برداری در استان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا رضایی - پورجعفر معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای خراسان جنوبی با اشاره به انسداد ۱۱۱ حلقه چاه غیرمجاز در استان گفت: با انسداد این چاه‌ها، از برداشت غیرمجاز ۹۵ هزار مترمکعب آب از منابع زیرزمینی در استان جلوگیری شد. 

او افزود: خراسان جنوبی کمترین تعداد چاه غیرمجاز در کشور را داشته و چاه‌های غیرمجاز عمدتا کم عمق و در نقاطی مانند حاشیه رودخانه‌ها حفر می‌شوند.

پورجعفر بیان کرد: با توجه به اهمیت آب در استان عملیات انسداد چاه‌های غیرمجاز در زمینه اجرای طرح سازگاری با کم آبی به طور جدی در استان پیگیری می‌شود.


بیشتر بخوانید


 معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی اظهار کرد: استحصال از منابع آب زیرزمینی با حفر چاه‌های غیرمجاز باعث خسارات به این منابع می‌شود.

او تصریح کرد: انتظار داریم کشاورزان ضمن آگاهی از مضرات حفر چاه‌های آب غیرمجاز، در اطلاع رسانی این تخلف به مراجع قضایی و امورات تابعه در شهرستان‌ها اهتمام بیشتری داشته باشند. 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.