مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران گفت: تسهیلات بانکی نقش بسیار مهمی در پیشبرد طرح‌های نوسازی بافت‌های فرسوده دارد، اما بانک‌ها پای کار نیستند.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل سازمان نوسازی شهر تهران، مهدی هدایت، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با تاکید بر این‌که نوسازی بافت‌های فرسوده شهر تهران یک امر سه وجهی است، گفت: برای این کار، مردم، دولت و شهرداری باید همزمان پای کار باشند در حالی‌که الان شهرداری پای کار است، اما بانک‌ها همکاری نمی‌کنند.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با اشاره به نبود توان مالی لازم نزد ساکنان بافت‌های فرسوده برای نوسازی املاکشان، یادآور شد: ما در شهر تهران محدوده‌هایی داریم که اگر تسهیلات بانکی نباشد، نه مردم توان نوسازی دارند و نه مشارکت در نوسازی برای سازنده‌ها توجیه اقتصادی دارد. در این محدوده‌ها قیمت مسکن نسبت به متوسط تهران بسیار پایین‌تر است که با توجه به هزینه بالای ساخت و ساز، شراکت در ساخت را فاقد توجیه اقتصادی می‌کند.
هدایت اضافه کرد: در چنین محدوده‌هایی اعطای تسهیلات بانکی نقش خیلی مهمی در روند نوسازی دارد، اما بانک‌ها به تعهدات خود عمل نمی‌کنند و پای کار نیستند. به گفته وی، بانک‌ها به دلیل آنچه نبود اعتبار عنوان می‌کنند، از پرداخت تسهیلات به بافت‌های فرسوده امتناع می‌کنند و این یکی از دلایل کند بودن روند نوسازی است.

مدیرعامل سازمان نوسازی در خصوص آخرین وضعیت نوسازی پلاک‌های فرسوده در تهران گفت: طبق برنامه چهارم شهرداری، باید سالانه ۳ درصد از بافت‌های فرسوده شهر تهران نوسازی شود و ما با توجه به محدوده‌های فرسوده‌ای که در مناطق ۲۲گانه تهران وجود دارد مشخص کردیم در هر منطقه سالانه چه میزان نوسازی باید انجام شود.

هدایت با اشاره به هدفگذاری نوسازی ۴۶۵۴ پلاک فرسوده در سطح مناطق تهران، اضافه کرد: روند نوسازی در مناطق به صورت هفتگی در حال رصد است و در حال حاضر مناطق تقریبا به اهداف برنامه رسیده‌اند. او تاکید کرد: با توجه به این‌که در اسفندماه آمار صدور پروانه بالا خواهد بود، پیش‌بینی ما این است که آمار نوسازی امسال نیز مثل سال‌های قبل از ۱۰۰درصد عبور می‌کند.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در زمینه طرح‌های بازآفرینی شهری نیز گفت: امسال با پیگیری‌هایی که شهردار تهران دکتر زاکانی داشته‌اند، اعتبار ویژه‌ای برای خدمات و تعریض معابر محدوده‌هایی مثل کن، گلابدره و اسلام‌آباد، که قبلا طرح‌های موضعی و موضوعی آنها تصویب شده بود، دیده شده و مطمئنا با تصویب شورای شهر، سال آینده در حوزه تامین خدمات و تعریض معابر این محدوده‌ها اتفاقات خوبی را شاهد خواهیم بود.

امسال بازآفرینی حدود ۶۲۰۰ هکتار محدوده ناکارآمد شهری نیز به مناطق ابلاغ شده که به گفته هدایت، به موازات نوسازی بافت‌های فرسوده در حال اجراست و جهشی در بحث نوسازی ایجاد کرده است.

برچسب ها: بافت فرسوده ، نوسازی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۵ ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
اولویت اول وام مسکن بافت فرسوده است
آخرین اخبار