سخنگوی وزارت امور خارجه، رفتار تحقیرآمیز دولت آمریکا با مهاجران از جمله برخی اتباع ایرانی را ناموجه و خلاف موازین حقوق بشر دانست.

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه در بامداد شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ با اشاره به اهمیت رعایت هنجار‌های بین‌المللی مربوط به رفتار با مهاجران، برخورد خشن و غیرانسانی با اتباع ایرانی را غیرقابل‌قبول دانست و تاکید کرد: وزارت امور خارجه بر اساس وظایف قانونی خود از هیچ کوششی برای حمایت از حقوق اتباع ایرانی دریغ نمی‌کند و بر همین اساس دستورالعمل مقتضی به دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن و دیگر نمایندگی‌های دیپلماتیک و کنسولی ایران در آمریکای جنوبی برای هرگونه مساعدت به هموطنان طردشده از آمریکا ابلاغ شده است.

وی افزود: ایران وطن همه ایرانیان است و هموطنانمان می‌توانند آزادانه به میهن خود بازگشته و تردد داشته باشند.

بقایی تصریح کرد: وزارت امور خارجه آماده تسهیل این امر و مساعدت جهت رفع هرگونه مشکلی در این رابطه است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۰ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
شما به بیبندوبارها خارجی که خوش آمد میگویید
Iran (Islamic Republic of)
محمودزاده
۰۷:۵۳ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
بالاخره ترامپ است و یک فرد مهاجر ستیز برای او ایرانی مکزیکی پانامایی و عرب هیچ فرقی ندارد و با توجه به اینکه شعار انتخاباتی او آمریکا برای آمریکایی بوده اینک در حال عمل کردن به این وعده انتخاباتی
Iran (Islamic Republic of)
سرباز اسلام
۰۷:۵۲ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
سلام
خوب ايراني ساكن امريكا كه رفتار امريكايي ها را غير انساني مي بيند عطاي امريكا را به لقايش ببخشيد و ترك ديار انجا كند
هركس طاووس خواهد جور هندوستان كشد
آخرین اخبار