معاون امداد و نجات هلال‌احمر استان فارس از انجام عملیات نجات موفقیت‌آمیز بانوی باردار ۱۸ ساله در روستای رودبال، واقع در منطقه جره و بالاده کازرون که ۹ ساعت به طول انجامید، خبر داد.

مهدی خوبیار گفت: در ساعت ۰۰:۳۰ بامداد جمعه، ۲۶ بهمن‌ماه، گزارشی مبنی بر گرفتار شدن و وخیم بودن حال بانوی باردار در روستای رودبال، از توابع منطقه جره و بالاده کازرون، به دلیل بارندگی‌های شدید به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان اعلام شد.

او افزود: با توجه به بارش‌های شدید و شرایط آب و هوایی نامساعد در منطقه، سه تیم تخصصی امداد کوهستان کازرون، واکنش سریع استان و تیم جست‌وجو و نجات سیلاب شیراز به همراه قایق‌ و تجهیزات تخصصی سیلاب با ظرفیت ۱۲ نفری به محل اعلامی اعزام شدند. مسیر دسترسی به روستا به دلیل بارندگی‌های اخیر بسیار سخت و پیچیده بود و تنها راه عبور از عرض رودخانه می‌گذشت که این امر کار امدادرسانی را دشوارتر کرده بود.

خوبیار اظهار کرد: این بانوی باردار به دلیل شرایط خاص جغرافیایی و جوی قادر به دسترسی به خدمات درمانی نبود. با وجود دشواری‌های فراوان تیم‌های امدادی با استفاده از تجهیزات تخصصی سیلاب موفق شدند به محل مورد نظر برسند.

معاون امداد و نجات هلال‌احمر فارس ادامه داد: پس از انجام اقدامات درمانی اولیه برای بانوی باردار در محل و انتقال این مادر باردار توسط آمبولانس هلال احمر به محل ایمن، فرد مورد نظر توسط عوامل اورژانس به مرکز درمانی انتقال یافت.

او ادامه داد: این عملیات پس از ۹ ساعت تلاش بی‌وقفه نجاتگران هلال‌احمر به پایان رسید. در حال حاضر مادر و نوزاد تحت مراقبت‌های پزشکی قرار دارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.