رئیس دفتر کارآمدی دولت ترامپ با متهم کردن خبرگزاری رویترز تاکید کرد که این خبرگزاری میلیون‌ها دلار از دولت بایدن دریافت کرد تا مردم را فریب دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - ایلان ماسک، رئیس دفتر کارآمدی دولت آمریکا، به دولت جو بایدن، رئیس جمهور سابق این کشور حمله  و آن را متهم کرد که میلیون‌ها دلار برای تامین مالی رویترز در ازای فریب و گمراه کردن مردم هزینه کرده است.

او در حساب رسمی خود در پلتفرم ایکس نوشت: دولت آمریکا میلیون‌ها دلار برای یک فریب اجتماعی گسترده (فریب مردم) به رویترز پرداخت کرد.

این توئیت ماسک در پاسخ به پستی بود که فاش کرده بود رویترز بین سال‌های ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۲، ۹ میلیون دلار از پنتاگون برای برنامه «مهندسی اجتماعی در مقیاس بزرگ» دریافت کرده است. وزارت دفاع آمریکا این پول را تحت عنوان هزینه‌های «دفاع سایبری» اختصاص داده است.

پیش از این، ماسک از دولت خواسته بود تا به عنوان بخشی از تلاش‌هایش برای ساده‌سازی و بازسازی اولویت‌های مخارج دولت، کمک و استفاده از کلیه آژانس‌های خبری را لغو کند.

منبع: آر تی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار