وزارت نیرو پیرو درج مطلبی درباره عدم مدیریت سوخت نیروگاه‌ها در سایت اطلاع رسانی وزارت نفت، توضیحاتی را ارائه داد.

وزارت نیرو در اطلاعیه ای اعلام کرد: پیرو درج مطلبی درباره عدم مدیریت سوخت نیروگاه‌ها در سایت اطلاع رسانی وزارت نفت (شانا)، ضمن تاکید بر حفظ وفاق و هم افزایی در بدنه دولت و پرهیز از تشتت و اتهام افکنی بر سایر بخش‌ها خصوصا همکاران محترم و زحمتکش وزارت نفت و نیرو، موارد ذیل جهت آگاهی افکار عمومی به اطلاع رسانده می‌شود:

 از سالیان گذشته با افزایش برودت هوا و بالا رفتن مصرف گاز در فصل زمستان، محدودیت‌هایی برای تامین برق و گاز در بخش‌های خانگی و تجاری به وجود می‌آمد و امسال نیز با شروع فصل سرما و افزایش بی‌سابقه مصرف گاز خانگی که طی گزارش شانا در دی ماه و بهمن ماه سال جاری در برخی از روز‌ها به رکورد ۶۸۱ میلیون مترمکعب در روز رسید، ناچارا جهت تامین گاز کافی و بدون وقفه برای مشترکان خانگی و حفظ پایداری شبکه گاز کشور، گاز کمتری به نیروگاه‌ها به خصوص در نیمه شمالی کشور تحویل شد.

به عنوان مثال و فقط در جهت پاسخگویی به مورد اشاره شده در خبرگزاری شانا، در روز گذشته (۲۳ بهمن ماه)، به میزان ۶۷ میلیون مترمکعب گاز تحویل نیروگاه‌ها شد که در مقایسه با روز مشابه سال گذشته که ۱۸۷ میلیون متر‌مکعب در روز بود ۶۴ درصد کاهش داشته است. گرچه زحمات و تلاش‌های همکاران شرکت گاز در تامین گاز مصارف مختلف کشور شایسته قدردانی و سپاس است، اما بدیهی است که تامین برق پایدار به تامین به موقع و به اندازه گاز برای نیروگاه‌ها وابسته است.

در ادامه با عنایت به اینکه در گزارش فوق الذکر وزارت نیرو و همکاران تلاشگر این وزارتخانه متهم به سوء مدیریت در سبد سوخت شده بودند به اطلاع می‌رساند در دوماهه دی و بهمن امسال ۸۳۲ میلیون مترمکعب نسبت به سال گذشته گاز کمتری به نیروگاه‌ها تحویل شده است، این در حالی است که تامین سبد سوخت نیروگاه‌ها توسط وزارت نفت انجام می‌گیرد و لذا برای جبران کمبود گاز مورد نیاز، ناچارا مازوت و گازوئیل بیشتری در نیروگاه‌ها نسبت به سال گذشته مصرف شده است که با توجه به ناکافی بودن آن و کاهش ذخیره مخازن سوخت مایع، تعدادی از نیروگاه‌های کشور علی‌رغم آمادگی کامل به علت نداشتن سوخت از مدار خارج شده‌اند.

بر این اساس انتظار می‌رود در شرایطی که همکاران خط مقدم وزارت نفت و وزارت نیرو در تامین برق، گاز و سوخت مایع با تلاش می‌کنند تا انرژی لازم را برای مصارف خانگی و نیروگاه‌ها و صنایع کشور تامین کنند، روابط عمومی‌ها نیز وظیفه دارند با انتشار مطالب و بیاینه‌های امید آفرین از بروز اختلافات پرهیز نماید.

امید است که با همدلی و دلسوزی که در بین هر دو وزارتخانه وجود دارد، همچون گذشته بتوانیم از مسیر سخت چند روز آینده نیز گذر کرده و خادمین خوب و متحدی برای مردم ایران اسلامی باشیم.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۳
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۸ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
هروقت اصلاحات به قدرت میرسند تخم همه چیز راملخ میخوره مردم اصلاحات هیچگاه برای شماکارنخواهند کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۸ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
در نیروگاه های حرارتی پایه گاز سوز نیاز به گاز رسانی مستمر بر اساس میزان مصرف شبکه سراسری برق هست تا مشکلی در تولیدشان ایجاد نشود،
مازوت رسانی و مازوت سوزی مستمر چیزی جز فرسودگی تجهیزات نیروگاهی ،کاهش راندمان ،ایجاد آلودگی و از همه مهمتر به خطر انداختن سلامت پرسنل واحدهای نیروگاهی و مردم بهمراه ندارد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۱ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
بنظرم شما دولتیا کارتون درسته مردم کمکاری میکنن??
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۷ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
در زمان رئیس جمهور قبلی ناترازی های زیادی در بخش انرژی و اقتصادبه خاطر سو مدیریت ایجاد شد که کشور به ده ها سال عقب برگشت، ولی در دولت فعلی کارهای مدیریتی و خوبی به سرعت در حال اجراست، مردم منتظر خبرهای خوب باشند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۶ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
صادرات گاز به عراق را متوقف کنید تا مجبور نباشید خاموشی های گسترده در کشور اعمال کنید .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۸ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
در زمان رئیس جمهور قبلی ناترازی های زیادی در بخش انرژی و اقتصادبه خاطر سو مدیریت ایجاد شد که کشور به ده ها سال عقب برگشت، ولی در دولت فعلی کارهای مدیریتی و خوبی به سرعت در حال اجراست، مردم منتظر خبرهای خوب باشند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۲ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
وزارت نیرو و نفت لطفا دعوا نکنید. ما مردم می دانیم که مشکل از هیچکدام از شماها نیست. مشکل اصلی را ما خودمان درست کرده ایم.
Iran (Islamic Republic of)
میلاد
۲۰:۲۵ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
سلام
توروخدا دعوا نکنید باهم
مردم میدونن، همش تقصیر ترامپه???
Iran (Islamic Republic of)
میلاد
۲۰:۲۱ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
سلام
توروخدا باهم دعوا نکنید بچه هاتون نگاه میکنن یاد میگیرن ???
United States of America
ناشناس
۱۸:۴۶ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
کار به جایی میرسه که واژه وفاق به اندازه تدبیر و امید نفرت انگیز میشه
Iran (Islamic Republic of)
حسنی
۱۷:۳۶ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
هردو وزارت دربدنه دولت هستند بشینند هماهنگ باشند کم وکسری فوقلاده باهم جلسه بگذرند حل کنند دووزیر دولت نباید قصوررا بگردن یکدیگر بی ندازندحل نشدبامعاون ویارئیس جمهور مطرح وحل کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۹ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
وقتی کار مدیریت را به (((کارشناسان خبره ))) می سپارید می شود خاموشی و قطع گاز و تعطیلی های فراوان و میلیارد ها دلار ضرر اقتصادی بعلت تعطیلی صنایع !!!! مدیران دولت قبلی کارشناس خبره نبودند ؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۹ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
دم خروس زد بیرون دیدین یادتون رفته بود سوخت ذخیره کنید دیدین ناترازی از مصرف مردم نیست از بی عرضگی شماست
آخرین اخبار