![قیمت طلا به یک رکورد جدید صعود کرد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339410_982.png)
باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - اسعد حسن الشیبانی، وزیر امور خارجه سوریه امروز چهارشنبه گفت که کشورش پیامهای مثبتی از روسیه و ایران دریافت کرده است.
الشیبانی مدعی شد که مشکل ملت سوریه با روسیه و ایران به علت حمایت آنها از حکومت بشار اسد بوده است و اکنون حکومت جدید از رابطه بنا شده بر اساس احترام متقابل و عدم دخالت در امور داخلی استقبال میکند.
او در ادامه گفت: همه باید از سوریه جدید حمایت و اتحادیه اروپا و آمریکا را برای برداشتن تحریمهای اعمال شده در نظام پیشین متقاعد کنند.
وزیر خارجه سوریه خبر داد که دعوتی رسمی برای سفر به عراق دریافت کرده و به زودی به بغداد سفر خواهد کرد. او همچنین تاکید کرد که روابط سوریه با اردن متمایز است چرا که دمشق به تهدیدهایی که پیشتر علیه این کشور وجود داشت پایان داده است.
در همین راستا «میخائیل بوگدانوف» معاون وزیر خارجه روسیه با اعلام آنکه روابط مسکو و دمشق همواره دوستانه بوده، تاکید کرد که سوریه شریک مهم مسکو است و روسیه آماده ارائه کمکهای لازم به آن است.
منبع: رویترز
بازم بگویید که ایران پیروز هست . خخخخخ
اعتبار سوریه با اسد هاست.
همه تروریستها را به خاک و خون میکشند.
ترکیه را فتح خواهند کرد.
اسرائیل را محو خواهند کرد.
زنده باد خاندان بزرگ اسد...
جناب وزیر آیا شما هم در سر بریدن مرم دخالت داشتید؟
این کراوات را از کدام گردن بی سر در آورده اید؟
حال که ایران نیست باید ده کیلومتر مانده به دمشق را هم تقدیم دوست عزیزتان بی بی کنید و این بار با هم لبنان را خفه کنید بعد پیش بسوی ایران و عربستان
مانند جیمبو
امید که این خواب را بگور ببرید.