![چهل و سومین جشنواره فیلم فجر _ روز هشتم](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/20/20329085_610.jpg)
باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید محمدعلی سجادی - دوستی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی با اشاره به اجرای طرح فاضلاب در مرکز استان گفت: طرح فاضلاب شهر بیرجند هم اکنون ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
او افزود: در بیرجند ۳۱۰ لیتر پساب برای ارائه داریم.
دوستی اظهار کرد: طرح شبکه و تصفیه خانه فاضلاب قاین ۵۰ درصد و سربیشه بیش از ۷۵ درصد پیشرفت دارد و در شهر فردوس هم شبکه در حال اجرا است.
بیشتر بخوانید
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی بیان کرد: برای ساخت تصفیه خانه فاضلاب این شهر به بر اساس سیاست های وزارت نیرو به دنبال جذب سرمایه گذار هستیم.
او تصریح کرد: برای اجرای طرح فاضلاب خوسف مقرر شده از اعتبار استانی به این طرح اعتبار تزریق شود که اگر تأمین اعتبار شود، اقدامات بعدی در دستور کار قرار می گیرد.