رییس شورای عالی استان‌ها با اشاره به ضرورت جلوگیری از سکونتگاه‌های غیررسمی در کشور گفت: سکونت افراد در حاشیه کلانشهر‌های کشور رو به افزایش است و باید در این زمینه فکر و اقدام اساسی انجام داد.

موسی‌الرضا حاجی‌بگلو روز پنجشنبه در حاشیه سی و هفتمین اجلاسیه سراسری شورای عالی استان‌ها گفت: براساس برخی آمارها، اکنون بیش از ۲۰ میلیون نفر در حاشیه شهر‌های بزرگ در سکونتگاه‌های غیررسمی سکونت دارند، باید با اعتبارات ملی و هم‌افزایی و تعامل با دولت و نمایندگان مجلس شورای اسلامی از حاشیه‌نشینی جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: همچنین روستاییان و کشاورزان با مشکلاتی در حوزه کشاورزی، دامداری و سایر موارد مواجه هستند و با توجه به اینکه وزارت جهادکشاورزی بیشترین نقش را در روستا‌ها دارند، وزیر جهادکشاورزی به صحن شورای عالی استان‌ها دعوت شده تا پاسخگوی مشکلات موجود باشد.

حاجی‌بگلو گفت: مدیرعامل صندوق بیمه حوادث ساختمانی نیز امروز در صحن شورای عالی استان‌ها حاضر خواهد شد تا با توجه مشکلاتی که در این حوزه وجود دارد، به ارائه راهکار‌هایی برای حل مشکلات موجود پاسخ دهد.

به گفته وی، نگاه جامعه شورایی رفع مشکلات مردم در روستا‌ها و شهر‌ها است به همین منظور در جلسات سراسری شورای عالی استان‌ها از ظرفیت مدیران سطح اول کشور استفاده خواهیم کرد.

منبع: شورای عالی استان‌ها 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار