
باشگاه خبرنگاران جوان - نعمتالله فرزانپور، مدیرعامل شرکت متروی تهران و حومه با اشاره به افتتاح قریبالوقوع ایستگاه میدان خراسان اظهار کرد: خط ۶ مترو تهران به طول ۳۲ کیلومتر، از محدوده کن در شمال غربی پایتخت آغاز شده و در انتها به منطقه دولت آباد در جنوب شرقی شهر میرسد؛ البته بخش توسعهای این خط به طول تقریبی ۱۰ کیلومتر، شامل ۵ ایستگاه بوده و از ایستگاه دولت آباد تا منطقه شهرری امتداد پیدا میکند.
وی با بیان اینکه با تکمیل و بهره برداری از توسعه جنوبی خط ۶، طول این خط به ۴۲ کیلومتر و تعداد ایستگاههای آن به ۳۲ ایستگاه افزایش مییابد، خاطرنشان کرد: در فاز پایانی بهره برداری از ایستگاههای خط ۶ مترو، افتتاح ۴ ایستگاه میدان خراسان، سرباز، استاد نجات اللهی و شهدای هفدهم شهریور در برنامه شرکت مترو قرار گرفته است. در این میان عملیات اجرایی ایستگاه میدان خراسان زودتر از ۳ ایستگاه باقی مانده دیگر به پایان رسیده تا یک گشایش حمل و نقلی مؤثر در محدودهای پرتراکم به لحاظ جمعیت و بافت شهری حاصل بشود.
فرزانپور ادامه داد: ایستگاه میدان خراسان، بیست و چهارمین ایستگاهی است که در خط ۶ تکمیل و به بهرهبرداری میرسد. این خط فارغ از بخش توسعه جنوبی خود، شامل ۲۷ ایستگاه بوده و ایستگاهی که هفته آخر اسفندماه ۱۴۰۳ افتتاح میشود، در منطقه ۱۲ قرار دارد.
مدیرعامل شرکت مترو تهران و حومه با بیان اینکه ایستگاه در حال بهرهبرداری شهید رضایی و ایستگاه در دست ساخت شهدای هفدهم شهریور، ایستگاههای قبل و بعد ایستگاه میدان خراسان به حساب میآیند، گفت: با توجه به میزان پیشرفت عملیات ساختمانی و تجهیزاتی ایستگاههای سرباز، استاد نجات اللهی و شهدای هفدهم شهریور، انتظار میرود در صورت تأمین به موقع منابع مالی، پرونده بدنه اصلی خط ۶ مترو در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ به طور کامل بسته شود. در واقع هدف گذاری بعدی متولیان امر در مورد این خط پرمسافر، تکمیل ایستگاهها و راه اندازی بخش توسعه جنوبی خط ۶ است که البته فرایندی دو ساله را طلب میکند و با راه اندازی آن، بهرهوری و کارایی خط مذکور به شکل محسوسی ارتقا خواهد یافت.
احجام عملیات عمرانی و مشخصات کلی ایستگاه میدان خراسان به شرح زیر است:
خاکبرداری: ۸۵ هزار متر مکعب
آرماتوربندی: ۳۲۰۰ تن
بتن ریزی: ۲۳ هزار مترمکعب
سنگ کاری: ۳۵۰۰ مترمربع
طول سکو: ۱۴۰ متر
عمق ایستگاه: ۲۶ متر از سطح زمین
زیربنای ایستگاه: ۶۲۰۰ مترمربع
تعداد پله برقیهای طراحی شده برای ایستگاه: ۱۶ دستگاه (که ۱۲ دستگاه در بهره برداری از ورودی نخست، راهاندازی میشود)
چون به صرفه نیست و ملک اونور گرونه؟
به فکر ملت باشید این منطقه رو باید اولویت قرار بدید مردم که پول یا مفت ندارن که هی پول اسنپ بدن اون با قیمتهای نجومی اسنپ واقعا رفت وآمد سخته و بیشتر رفت وامدها از لحاظ هم کاری هم درمانی اونور هست چرا تا حالا مسئولین به فکر نبودن واقعا تعجب اوره