فرمانده انتظامی شهرستان ایوان از دستگیری سارق موتورسیکلت و کشف موتورسیکلت سرقتی، ۳ ساعت پس از وقوع سرقت در این شهرستان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نوروزیان سرهنگ هادی گندمی فرمانده انتظامی شهرستان ایوان گفت: در پی اعلام وقوع یک فقره سرقت موتورسیکلت در سطح شهرستان، تحقیقات برای شناسایی سارق یا سارقان در دستور کار کلانتری مرکزی ایوان قرار گرفت.

وی تصریح کرد: ماموران کلانتری مرکزی ایوان پس از بررسی‌های میدانی و اقدامات پلیسی ، سارق و همدستش را شناسایی نمودند و ضمن هماهنگی‌های قضائی آنان را دستگیر کردند که در بازرسی از مخفیگاهشان موتورسیکلت سرقتی مورد نظر نیز کشف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان ایوان افزود: متهمان در تحقیقات پلیس و پس از مواجه با مستندات، به ارتکاب سرقت موتورسیکلت اعتراف کردند که پس از تحویل به مرجع قضائی با صدور قرار روانه زندان شدند.

برچسب ها: سرقت ، سارقان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.