سرپرست شرکت توسعه ایستگاهی مترو تهران و حومه از جذب ۶۴ درصدی بودجه ابلاغی در بخش تملک دارایی‌های سرمایه‌ای در ۱۰ ماهه نخست سال ۱۴۰۳ و کسب رتبه سوم در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک خبر داد.

 سید مهدی صباغ سرپرست شرکت توسعه مجتمع‌های ایستگاهی مترو تهران و حومه با تأکید بر اهمیت تأمین منابع مالی توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل ریلی توسط این شرکت گفت: این اعتبارات با صدور پروانه مجتمع‌های ایستگاهی و به‌منظور تأمین هزینه‌های مرتبط با ساخت خطوط جدید مترو تخصیص یافته است.

وی افزود: این عملکرد نتیجه تلاش‌های مستمر جهت جذب منابع مالی لازم برای توسعه خطوط مترو و بهینه‌سازی هزینه‌ها بوده است.

سرپرست شرکت توسعه مجتمع‌های ایستگاهی مترو تهران و حومه عنوان کرد: برنامه‌ریزی لازم برای جذب حداکثری اعتبارات مصوب در ماه‌های آتی برنامه‌ریزی شده است و در مسیر اجرای پروژه‌های مرتبط با توسعه خطوط جدید مترو پیش خواهیم رفت.

صباغ تأکید کرد: شرکت توسعه مجتمع‌های ایستگاهی مترو تهران و حومه با تداوم این روند، در تلاش است تا ضمن مدیریت بهینه منابع مالی، نقش مؤثری در بهبود زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی ایفا کند.

برچسب ها: مترو ، دارایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار