همزمان با اعیاد شعبانیه، بیش از ۲۲ هزار زائر ایرانی از مرز شلمچه عازم عتبات عالیات شدند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان گفت: از ۱۱ بهمن تا ۱۳ بهمن و هم زمان با اعیاد شعبانیه، ۲۵ هزار و ۵۳۸ زائر ایرانی از مرز‌های شلمچه و چذابه خارج شدند که از این تعداد ۲۲ هزار و ۵۷۰ زائر از مرز شلمچه و ۲ هزار و ۹۶۸ زائر از مرز چذابه راهی کشور عراق شدند.

محمد جولانژاد با بیان اینکه در مدت یاد شده مجموع تردد ثبت شده از مرز‌های استان ۷۱ هزار و ۷۸۹ نفر است افزود: در مدت یاد شده ۶۲ هزار و ۶۵۵ نفر از مرز شلمچه و ۹ هزار و ۱۳۴ نفر از مرز چذابه رفت و آمد داشتند.

او با اشاره به ورود ۱۶ هزار و ۴۴۸ زائر ایرانی از مرز‌های استان ادامه داد: در این مدت تردد ۲۹ هزار و ۸۰۳ مسافر خارجی از دو مرز شلمچه و چذابه به ثبت رسیده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان از آمادگی پایانه‌های مرزی استان برای خدمات رسانی به زائران در ایام ماه پر فضیلت شعبان خبر داد.

منبع:خبرگزاری صدا و سیما

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.