تحویل به موقع و کنترل عیار طلا‌های ارائه شده بخشی از دغدغه‌های فعالان حوزه خرید و فروش طلا است.

تحویل به موقع و کنترل عیار طلا‌های ارائه شده بخشی از دغدغه‌های فعالان حوزه خرید و فروش طلا است و در این میان نگرانی از فروشندگان بدون مجوز بیشتر از بقیه است.

برچسب ها: طلا فروشی ، وزارت صمت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۱ ۱۳ بهمن ۱۴۰۳
ما حضوری مریم طلا بخریم سرمون کلاه می‌زارن چه برسه اینترنتی بخریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۵ ۱۳ بهمن ۱۴۰۳
الان همین برنامه ۱۰۰۱ شبکه نسیم داره هر شب تبلیغ خرید طلای دیجیتال را می کند ، اگر چند وقت دیگه ورشکسته شود آیا مردم می توانند از صدا و سیمایی ملی که مردم به آن اعتماد کامل دارند شکایت کنند و درخواست غرامت کنند‌؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۳ ۱۳ بهمن ۱۴۰۳
سلام وقتتون بخیر لطفا حتما یک گذارش در مورد سکه های عرضه شده از سامانه مرکز مبادله ارز و طلا تهیه کنید با اینکه این سکه ها چه ضرب 1403 و چه ضرب 1386 باشه توی بازار طلا فروش ها برچسب بورسی میزنن روی این سکه ها چون بسته بندی وکیوم که خود طلا فروش ها میزنن رو نداره 1.5 تا 2 میلیون زیر قیمت از مردم خرید میکنن و خودشون بسته بندی میکنن باز به مردم میفروشن لطفا یه گزارش تهیه کنید تا این روشی که طلا فروش ها پیش گرفتن از طرف اتحادیه جلوش گرفته بشه و سکه تک نرخی بشه چرا هر طلا فروش با زدن یک بسته بندی یا بخاطر نداشتن یک بسته بندی روی سکه بخواد سکه رو از مردم ارزون تر بخره و گرون تر بفروشه
ممنون میشم حتما یک گزارش در این خصوص تهیه کنید و از اتحادیه طلا پیگیر باشید با تشکر
Germany
ناشناس
۱۸:۱۲ ۱۳ بهمن ۱۴۰۳
خرید و فروش طلای آنلاین برای کم شدن نقدینگی و افزایش ذخیره طلا ایران نیاز هست
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۷:۵۷ ۱۳ بهمن ۱۴۰۳
مردم اکثرا طلا میخرند و نگه میدارند که ارزش پواسون کم نشه ،،،خب چرا یک بانک دولتی بجای حراج طلا نمیاد اون را نگه دارد و چک طلا بفروشه ،،،میخواد طلا حراج کنه چک طلا بده ،بگه هر کس بخواد می‌تونه به قیمت به خود بانک بفروشه و ریالشو بگیره ،حسنش اینه که طلا درخزانه بعنوان پشتوانه میمونه ،قاچاقش کم میشه ،نقدینگی ها جمع میشود ،و برای مردم هم بی خطر هست چون طلا چک بنام و بارکد دار فقط بنام خود شخص در سیستم ثبت میشود نه قابل واگذاری و نه قابل فروش بجز به همون بانک دولتیست ،سقف شخصی هم مشخص کنید و بانکها و کارخانجات ،طلا کارها و طلا فروشان و صرافان قادر به خرید نمی‌باشند ،فقط شخص حتی صراف ،میتونید با ارز هم بفروشید ،دولت می‌تونه ارزش پول را کلی بنع خودش با این بازار بالا و پایین کنه ،تقریبا طلای نیمه مجازیست ولی با ارزش واقعی ،دولت موظف به مقدار همون طلا که چک میده از بازار طلا جمع کنه و در موقع درخواست طلا بده به متقاضی ،حتی مردم میتونند طلاهاشون را بیاورند و طلا چک بگیرند .
آخرین اخبار