مدیرعامل آرتاویل تایر از کاهش افت تولید لاستیک در سال جاری خبر داد.

حمیدرضا عبدالمالکی گفت: امسال با برنامه‌ریزی و تعامل صورت گرفته، مشکل تامین برق بسیار کمتر از سال گذشته بود و به طور تقریبی افت تولید بسیار کمی داشتیم، در حالی که تابستان ۱۴۰۲ نزدیک به ۹ هزار تن از ظرفیت تولید را از دست دادیم.

مدیرعامل آرتاویل تایر با بیان اینکه شرکت‌های آرتاویل تایر و سبلان رازی جزو مجموعه‌های پیشرو در استان اردبیل هستند، افزود: مجموعه آرتاویل تایر در حدود ۳۰ هزار تن انواع لاستیک اتوبوس، سواری، باری و کشاورزی تولید می‌کند و سبلان رازی هم که شرکتی تازه تاسیس است و از سه سال پیش راه‌اندازی شده است، نزدیک به ۱۱ هزار تن ظرفیت عملی تولید انواع لاستیک‌های اتوبوسی و باری رادیال را دارد.

او با اشاره به اشتغال در مجموع یک هزار و ۶۰۰ نفر دراین مجموعه تولیدی و صنعتی بیان کرد: یک هزار و ۳۵۰ نفر در آرتاویل تایر و ۲۵۰ نفر در سبلان رازی در سه نوبت کاری مشغول به کار هستند.

مدیرعامل آرتاویل تایر در ادامه قیمت‌گذاری دستوری را از بزرگ‌ترین مشکلات پیش روی این مجموعه ذکر کرد و افزود: با توجه به تاکید رییس جمهور بر اساس ماده ۴۸ قانون برنامه توسعه هفتم مبنی بر اینکه محصولات شرکت‌هایی که ارز ترجیحی نمی‌گیرند، قیمت‌گذاری نشود، با تاسف هنوز لاستیک جزو کالا‌هایی است که هنوز مشمول قیمت‌گذاری است و این مساله موجب شده تا با توجه به شناور بودن نرخ ارز زیان‌ده شویم.

او بزرگ‌ترین مشکل را تامین سرمایه در گردش دانست و تاکید کرد: با توجه به اینکه ارز مورد نیاز صنعت لاستیک از طریق اتاق مبادله تامین می‌شود، درخواست داریم تا محصولات بر اساس قیمت تمام شده زیر نظر سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان نرخ‌گذاری شود.

 عبدالمالکی گفت: در حال حاضر شرکت سبلان رازی با ظرفیت تولید سه هزار تن فعالیت می‌کند که اگر تسهیلات مورد نیاز را دریافت کند، می‌توان ۱۱ هزار تن را عملیاتی کند و علاوه بر این با توجه به آماده بودن زیرساخت‌ها، در صورت دریافت ارز چهار تا پنج میلیون دلاری واردات ماشین‌آلات می‌توانیم حتی ظرفیت تولید کارخانه را تا ۲۵ هزار تن هم افزایش دهیم و ظرفیت اشتغال آن را به ۶۰۰ نفر برسانیم.

او با اشاره به استاندارد بالای محصولات و صادرات محدود به کشور‌های روسیه، افغانستان، پاکستان و عراق با توجه به نیاز داخلی، بیان کرد: در حال حاضر ۳۰ درصد مواد اولیه از جمله کائوچو و سیم فولادی از طریق واردات و ۷۰ درصد دیگر که بیشتر شامل مواد پتروشیمی است، از داخل کشور و از طریق بورس تامین می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار