سرپرست فرمانداری شهرستان اردبیل گفت: تدوین برنامه‌ای منسجم و ترسیم نقشه راه برای بهبود زنجیره تأمین و پخت نان در شهرستان اردبیل امری ضروری است.

فرزاد قلندری ظهر یکشنبه در جلسه شورای آرد و نان، به اهمیت ارتقای کیفیت نان و سهولت دسترسی به آن اشاره کرده و بر لزوم طراحی نقشه راهی برای حل مشکلات موجود در زنجیره تأمین و پخت نان تأکید کرد.

او با بیان اینکه برخی نانوایان در شهرستان، نان با کیفیتی ارائه می‌دهند، اظهار داشت: در عین حال، مواردی نیز وجود دارد که کیفیت نان مطلوب نیست.

 سرپرست فرمانداری شهرستان اردبیل بر ضرورت برنامه‌ریزی برای حل این مشکلات، انجام بازرسی‌های مستمر و نظارت‌های دقیق و برگزاری دوره‌های آموزشی برای نانوایان تأکید کرد تا به رقابتی‌تر شدن فرآیند پخت نان کمک شود.

 قلندری همچنین بر اهمیت ارتقای کیفیت نان در شهرستان اردبیل تأکید کرد و گفت: دستگاه‌های متولی باید به صورت جدی در این امر اقدام کنند.

او در ادامه خاطرنشان کرد: کمیته‌ای کارشناسی با حضور متخصصان و صاحب‌نظران این حوزه تشکیل شود تا در مدت ۲ هفته مشکلات موجود را شناسایی کرده و راهکار‌های لازم را برای پیگیری و تصمیم‌گیری ارائه دهند.

سرپرست فرمانداری شهرستان اردبیل اضافه کرد: این کمیته می‌تواند با بررسی دقیق و جامع وضعیت نان و نانوایی‌ها، به شناسایی نقاط ضعف و قوت پرداخته و راهکار‌های عملی برای بهبود وضعیت موجود ارائه کند.

 قلندری با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ درصد جمعیت استان در شهرستان اردبیل ساکن هستند، بیان کرد: برنامه‌ها و راهکار‌ها باید به طور هدفمند و نتیجه‌بخش طراحی شوند.

سرپرست فرمانداری شهرستان اردبیل خواستار توجه جدی به حوزه نان و اتخاذ تدابیر کارشناسی برای ارتقای کیفیت و کمیت آن شد و تأکید کرد: باید از تصمیمات غیرکارشناسی و تنش‌زا پرهیز شده و زمانبندی مناسبی برای دستیابی به نتایج مطلوب مشخص شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار