بلافاصله پس از شهادت حجج‌الاسلام رازینی و مقیسه، شایعاتی در رابطه با این حادثه در فضای مجازی منتشر شد که مرکز رسانه قوه قضاییه به آنها پاسخ داد.

صبح روز شنبه ۲۹ دی‌ماه حجج‌الاسلام والمسلمین رازینی رئیس شعبه ۳۹ و مقیسه رئیس شعبه ۵۳ دیوان عالی کشور توسط فرد مسلح نفوذی در دیوان عالی کشور به شهادت رسیدند.

بلافاصله بعد از این حادثه، اخبار و شایعاتی در رابطه با این موضوع در فضای مجازی منتشر شد که مرکز رسانه قوه قضاییه به این شایعات پاسخ داد.

یکی از شایعاتی که در همان دقایقی ابتدایی بعد از این حادثه تروریستی در فضای مجازی منتشر شد، شایعه ترور حجت‌الاسلام والمسلمین حسینعلی نیری به همراه شهیدان رازینی و مقیسه بود که از سوی مرکز رسانه قوه قضاییه تکذیب شد و حجت‌الاسلام والمسلمین نیری زمان وقوع حادثه اصلا در محل دیوان عالی کشور حضور نداشت.

همچنین خبری در رابطه با مجروح شدن قاضی میری در حادثه تروریستی دیوان عالی کشور در برخی رسانه‌ها منتشر شد که این شایعه نیز تکذیب شد و در روز حادثه تنها محافظ شهید رازینی مجروح شده بود.

یکی دیگر از شایعات منتشر شده بعد از وقوع این حادثه ادعای بازداشت چندتن از کارکنان کاخ دادگستری و دیوان عالی کشور به دستور دادستان بود که این شایعه نیز توسط مرکز رسانه قوه قضاییه پاسخ داده و اعلام شد که این ادعا از اساس کذب و بی‌‍‌پایه است.

همچنین برخی از رسانه‌ها اقدام به انتشار تصویری از با عنوان فرد ضارب و سلاحش کردند و مدعی شدند که تصویر منتشر شده فرد ضارب شهیدان رازینی و مقیسه است که طبق بررسی‌ها مشخص شد تصویر منتشر شده قدیمی و مرتبط به این حادثه نیست.

طی روز‌های گذشته نیز رسانه‌های معاند، مطلبی به نقل از فردی که او را همسر قاتل تروریست می‌نامیدند نتیجه‌گیری کردند که قاتل یک فرد عادی با شرایط زندگی سخت بود که با انگیزه‌های شخصی اقدام به ترور شهیدان حجج‌الاسلام والمسلمین رازینی و مقیسه کرده است. اما این دروغ این قدر از پایه و اساس کذب است که نشان می‌دهد تهیه کنندگان آن کوچکترین اطلاعی از وضعیت و جزئیات زندگی قاتل نداشته‌اند.

این گزارش حاکی است تروریست عامل شهادت قضات مجرد بوده و هرگز ازدواج نکرده بود و تمام روایت منتشر شده به نقل از فرد خیالی به نام همسر قاتل ساختگی است.

منبع: رسانه قوه قضاییه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۲ ۰۶ بهمن ۱۴۰۳
منافقین به اعضای خود آموزش داده اند که پس از دستگیری برای جلوگیری از دسترسی ماموران به اطلاعات آنها سریعا خودکشی کنند و خود را با کپسول سیانور بکشند.
حال اینکه این فرد پس از ترور سریعا خودکشی نموده نشان می دهد که این فرد عضوی از گروهک تروریستی منافقین بوده است.
بر فرض محال اگر این فرد یک فرد ناراضی و شاکی از قوه قضائیه بود و خصومتی با این قضات داشت لااقل خودکشی نمی کرد
تا با زنده ماندن و بیان دلایل این اقدام جنایتکانه موجب شود که انگ تروریست بودن به او نخورد و همه مردم و رسانه های داخلی و خارجی از دلایل این اقدام او مطلع شوند
ولی این فرد خودکشی کرد چون نگران لو رفتن همدستان و سرشاخه های اصلی اعضای منافقین بوده پس این فرد نمی تواند یک معترض عادی باشد بلکه یکی از نفوذیهای سازمان منافقین بوده است
آخرین اخبار