رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان گفت : برخورد خودرو پژو با نیوجرسی در محور شمالی قزوین - زنجان راننده آن را به کام مرگ فرستاد.

سرهنگ حسن خلجی گفت: در پی اعلام یک مورد تصادف منجر به فوت در محور شمالی قزوین – زنجان بلافاصله ماموران به محل حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد: برابر بررسی میدانی در این حادثه رانندگی، راننده سواری پژو پس از برخورد با نیوجرسی و واژگونی، در دم فوت کرده بود.

خلجی اظهار داشت: علت وقوع این حادثه رانندگی توسط کارشناسان مربوطه خواب آلودگی و عدم توانایی راننده پژو در کنترل وسیله نقلیه اعلام شده است.

وی با تاکید بر احتیاط به رانندگان و پرهیز از رانندگی در هنگام خواب آلودگی توصیه کرد: رانندگان هنگام رانندگی ضمن توجه به اطراف و علائم هشدار دهنده از سرعت و سبقت غیر مجاز جدا پرهیز کنند.

منبع: پلیس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.