در یک همکاری نوآورانه و با هدف تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه، قرارداد همکاری بین یکی از شرکت‌های فعال تولیدی و صنعتی مستقر در شهرک صنعتی بزرگ شیراز با دانشگاه شیراز به مبلغ تقریبی ۱۰ میلیارد ریال به امضا رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم رضایی - این قرارداد با هدف رفع نیاز فناورانه شرکت مثلث مهاربند جنوب مستقر در شهرک صنعتی بزرگ شیراز در زمینه پوشش‌های نانوساختار و با مشارکت دفتر فن‌بازار منطقه‌ای فارس تنظیم شده است.

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در آیین انعقاد این تفاهم نامه بر لزوم ایجاد ارتباط عینی و عملی بین صنعت و دانشگاه تأکید کرد و اظهار داشت: انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین یکی از واحد‌های صنعتی مستقر در شهرک صنعتی بزرگ شیراز و دانشگاه شیراز، گامی مهم در راستای تقویت این ارتباط است.

سید محمود قیومی با اشاره به اهمیت پژوهش‌های علمی و کاربردی در رفع نیاز‌های صنایع، افزود: حمایت از پژوهش‌های دانشگاهی که به طور مستقیم به مسائل و چالش‌های صنعتی پاسخ دهد، می‌تواند به توسعه پایدار صنعتی و ارتقای توانمندی‌های تولیدی کمک کند. 

او افزود: این همکاری نمونه‌ای مناسب در ایجاد ارتباطات قوی‌تر میان صنعت و دانشگاه است و می‌تواند الگوی موفقی برای توسعه فناوری و تقویت تولید ملی باشد.

قیومی ادامه داد: این تفاهم‌نامه زمینه‌ساز تعامل نزدیک‌تر صنعت و دانشگاه خواهد بود و اجرای پروژه‌های تحقیقاتی و به‌کارگیری نتایج آنها در صنایع، منجر به بهره‌وری بیشتر و کاهش چالش‌های موجود خواهد شد.

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی فارس تأکید کرد: بهره‌مندی از ظرفیت‌های علمی و دانشگاهی در جهت توسعه فناوری و نوآوری، یکی از اولویت‌های شرکت شهرک‌های صنعتی است و همکاری‌های مشابهی در آینده نیز ادامه خواهد یافت.

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی فارس، با تاکید بر لزوم نهادینه شدن ارتباط دانشگاه و صنعت گفت: ارسال مستمر و ماهیانه نیاز‌های فناورانه صنایع به دانشگاه‌های استان از طریق دفتر فن‌بازار منطقه‌ای فارس، یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های ما برای ایجاد ارتباط سازنده میان صنعت و دانشگاه است.

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی فارس، با اشاره به نقش دفتر فن‌بازار منطقه‌ای فارس در توسعه ارتباط میان صنعت و دانشگاه گفت: «یکی از مأموریت‌های اصلی شرکت شهرک‌های صنعتی، حمایت از فعالیت‌های دفتر فن‌بازار منطقه‌ای فارس است و این دفتر به‌عنوان پل ارتباطی بین صنایع و دانشگاه‌ها، شناسایی و ارسال نیاز‌های فناورانه را به‌صورت مستمر و ماهیانه انجام می‌دهدو نقش این دفتر در مستندسازی نیاز‌های فناورانه و معرفی آنها به مراکز علمی، بسیار مهم است.

او افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با حمایت‌های مالی و اجرایی از دفتر فن‌بازار، تلاش کرده است بستر لازم برای رفع چالش‌های فناورانه صنایع استان را فراهم کندکه این حمایت‌ها شامل تأمین منابع مالی برای اجرای پروژه‌های فناورانه، تسهیل برگزاری جلسات رفع نیاز‌های فناورانه و پشتیبانی از رویداد‌های استارت‌آپی و نمایشگاهی است.

قیومی در ادامه خاطرنشان کرد: دفتر فن‌بازار منطقه‌ای فارس تاکنون اقدامات ارزشمندی در شناسایی نیاز‌های فناورانه و تسهیل ارتباط صنایع با دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان انجام داده و حمایت‌های ما از این دفتر در راستای تحقق اهداف توسعه فناوری و تقویت صنایع دانش‌بنیان استان خواهد بود.

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی فارس افزود: در رفع نیاز این واحد صنعتی که قرارداد آن به امضا رسید نیز موضوع پوشش‌های نانو ساختار نیاز فناورانه توسط دفتر توسط دفتر فن بازار منطقه‌ای فارس شناسایی و مستند سازی شد و به مراکز علمی و پژوهشی ارسال گردید. که بعد از شناسایی شرکت‌های فناور متعدد و برگزاری جلسات گوناگون، در نهایت یکی از اعضای هیات علمی گروه فناوری‌های نوین دانشگاه شیراز برای همکاری اعلام آمادگی نمود که بعد از برگزاری جلسات متعدد، به عقد قرارداد انجامید.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز، نیز در این مراسم اظهار داشت: توانستیم با حمایت شرکت شهرک‌های صنعتی فارس و دفتر فن‌بازار منطقه‌ای، همکاری‌های مؤثری در حوزه رفع نیاز‌های فناورانه صنایع داشته باشیم.

علی حفیظی با اشاره به همکاری‌های مشترک با شرکت شهرک‌های صنعتی فارس گفت: برگزاری رویداد‌های استارت‌آپی، کلینیک‌های سیار صنعت و انعقاد قرارداد‌های متعدد از مهمترین موارد همکاری‌های طرفین است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار