حمید حبیبی نیا گفت: همچنین پرونده هشت واحد صنفی متخلف جهت پیگیری قضایی به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد پنج واحد نیز پلمب شد.
وی یادآور شد: روغنهای مورد استفاده در سرخ کردن بهطور مداوم در دمای بالا و با حضور اکسیژن و آب درون مواد غذایی، واکنشهای شیمیایی را در پی دارد و ترکیبات نامطلوب تولیدشده از این واکنشها برای سلامتی نیز مضر است.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر اضافه کرد: در همین راستا طرح ضربت بررسی روغنهای مصرفی در فستفودها انجام شد.
وی گفت: با توجه به اهمیت نظارت بر نوع روغن مورد استفاده در تهیه فستفود، طرح ضربت بازرسی از ساندویچیها در شهر بوشهر اجرا و کیفیت روغنهای مصرفی واحدهای فستفود با استفاده از دستگاه پرتابل مورد ارزیابی قرار گرفت.
حبیبی نیا افزود: در این طرح که با حضور ۲۱ نفر از بازرسان بهداشت محیط در قالب اکیپهای دو نفره در ساعات غیر اداری انجام گرفت.
وی تصریح کرد: در این برنامه علاوه بر بررسی کیفیت روغنهای مصرفی، رعایت موازین بهداشتی بهویژه شاخص رعایت بهداشت مواد غذایی مورد پایش قرار گرفت.
حبیبی نیا ادامه داد: در این برنامه شاخصهای بهداشت فردی (روپوش، کلاه و دستکش) نظافت عمومی، نکات ایمنی و فنی ساختمانی، اصول بهداشت لوازم و تجهیزات، چیدمان وسایل و مواد اولیه مصرفی، بررسی و کنترل شد.
وی گفت: برای حفظ سلامت عموم توصیه میشود کلیه متصدیان واحدهای صنفی برای سرخ کردن مواد غذایی از روغنهای مخصوص سرخ کردن استفاده نموده و از حرارتهای بالا به مدت طولانی برای سرخ کردن و همچنین از چند بار استفاده کردن این روغنها نیز اجتناب کنند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر افزود: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از طریق سامانه شکایات مردمی در هر ساعت از شبانهروز با شماره تلفن ۱۹۰ تماس گرفته و شکایت خود را مطرح کنند.
منبع: ایرنا