سرپرست اداره‌کل حوزه وزارتی و امور بین‌الملل وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: تغییر در نگاه دولت چهاردهم و وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به معنای نفی خدمات نیست.

روزبه کردونی مشاور وزیر میراث روز پنج‌شنبه در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان اظهار کرد: یکی از اصلی‌ترین شروط موفقیت در ساختار اجرایی کشور در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و دیگر حوزه‌ها کاهش تنازع سیاسی، اداری و حتی شخصی است.

وی با بیان اینکه اگر تنازع‌ها کاهش یابد و سیاست‌گذاری‌ها به سمت موفقیت برود بسیاری از گره‌ها حل خواهد شد، افزود: شرط موفقیت در عرصه سیاست‌گذاری کاهش تنازع است که این مهم یکی از رویکردهای دولت چهاردهم است و به طور قطع با رویکرد وفاق ملی قابل تحقق است.

مشاور وزیر و سرپرست اداره‌کل حوزه وزارتی و امور بین‌الملل وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خاطرنشان کرد: گرچه تغییر ضروری است اما تغییر در نگاه دولت چهاردهم و وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گزدشگری به معنای تخریب نیست. امروز تغییر در همه دستگاه‌ها نیاز است اما این تغییر به معنای نفی توانمندی‌ها و زحمات مدیرکل سابق میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان نیست بلکه به منزله حفظ دستاوردهای قدیمی و افزایش دستاوردهای آینده است.

کردونی تاکید کرد: باید اجماع حاکمیتی برای حل مسائل و مشکلات ایجاد شود و حوزه گردشگری باید از اولویت‌های سرمایه‌گذاری باشد تا مردم از دستاوردهای آن منتفع شوند.

وی با تاکید بر اینکه در ساختار اجرایی کشور نباید در دام رویکردها و سیاست‌هایی که نتیجه از پیش تعیین شده دارند، گرفتار شویم، تصریح کرد: مدیرکل جدید میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان برای برنامه‌ریزی در حوزه گردشگری استان به شناخت نیاز ندارند و این یکی از امتیازات او است‌ که‌ پس از شروع کار بلافاصله در مقام اجرا و برنامه‌ریزی قرار می‌گیرد.

مشاور وزیر و سرپرست اداره‌کل حوزه وزارتی و امور بین‌الملل وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با بیان اینکه نسبت به نظام مسائل گلستان غریبه نیستم، تصریح کرد: کشاورزی و گردشگری ۲ محور پیشران توسعه گلستان است و از همه داشته‌ها برای توسعه و پیشرفت در ابعاد مختلف برخوردار است و ظرفیت‌های بکر فراوانی به ویژه در بخش گردشگری دارد.

کردونی گفت: آشتی بین حفظ محیط زیست و تخریب‌نشدن میراث فرهنگی و منابع طبیعی و توسعه گردشگری به هنرمندی تئوری‌پردازانه نیاز دارد و تحقق این مهم تنها با دستور، ابلاغ و آیین‌نامه اتفاق نمی‌افتد.

وی با بیان اینکه مردم باید میراث فرهنگی را در زندگی روزمره خود به عنوان یک همراه ببینند، تصریح کرد: همه اقشار از جمله اساتید دانشگاه، رسانه‌ها و امثال آن باید برای آشتی بین این مفاهیم کمک کنند.

مشاور وزیر و سرپرست اداره‌کل حوزه وزارتی و امور بین‌الملل وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فقدان تجاری‌سازی و نبود نیروی کارآمد را از مشکلات بخش گردشگری دانست و متذکر شد: بخش صنایع دستی نیاز به نیروی جوان و دغدغه‌مند دارد تا پویایی این صنعت ادامه پیدا کند.

کردونی از مدیرکل جدید میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان خواست شفافیت و سلامت و پاسخگویی به رسانه‌ها را در دستور کار خود قرار دهد و گفت: براساس تاکید وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بخشنامه‌ای به همه استان‌ها ابلاغ شد که مدیران این وزارتخانه حداقل یک بار در ماه با اهالی رسانه نشست گفتگومحور داشته باشند و شریک دغدغه‌ها، نظرات و تجارب خبرنگاران شوند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.