باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید محمدعلی سجادی - نظری مدیر آموزش و پرورش شهرستان زیرکوه گفت: شهرستانی کمتر توسعه یافته هستیم، اما استعدادهای بسیار قوی در این منطقه را داریم که نامشان در کشور میدرخشد.
او با اشاره به اینکه امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است، افزود: در شهرستان زیرکوه با مشارکت انجمنهای اولیا و مربیان، هزینههایی به منظور مدرسه سازی جمع آوری میشود و همچنین انجمنها به دنبال ارتقای امر آموزش و پرورش هستند.
نظری با اشاره به اجرای طرح انسداد بیسوادی بیان کرد: با همکاری دستگاههای مختلف، ۱۸ کلاس سوادآموزی پارسال در این شهرستان در ۳ دوره مختلف با ۲۳۴ سوادآموز برگزار شده است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان زیرکوه با اشاره به اینکه ۹ هزار و ۵۰۰ دانش آموز در این شهرستان تحصیل میکنند، اظهار کرد: در این شهرستان ۲۵ مدرسه پسرانه و ۲۶ مدرسه دخترانه داریم و ۸۵ واحد نیز مختلط هستند.
او با اشاره به اینکه ۸۵ آموزشگاه ابتدایی به صورت مستقل و چندپایه وجود دارد، تصریح کرد: ۳۰ آموزشگاه متوسطه اول در این شهرستان داریم که ۱۳ مدرسه مختلط است و جزو چالشهای ما محسوب میشود و ۲۰ آموزشگاه متوسطه دوم نیز فعال هستند و به دلیل کمبود نیروی تخصصی، رشته ریاضی فیزیک را در این شهرستان نداریم.
بیشتر بخوانید
نظری گفت: دانش آموزانی که قصد تحصیل در رشته ریاضی فیزیک را دارند، ناچارا باید به شهرستانهای مجاور مراجعه کنند و در دیگر مناطق تحصیل کنند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان زیرکوه عنوان کرد: ۳۷ آموزشگاه عشایری با ۲ هزار و ۳۵۰ دانش آموز در این شهرستان فعال است.
او با اشاره به وجود ۱۶ مدرسه شبانه روزی در این شهرستان گفت: در چند روستای این شهرستان مدرسه کانکسی ثابت داریم و در یک روستا، کار ساخت فضای آموزشی آغاز شده تا مدرسه کانکسی در آن نداشته باشیم.
نظری اظهار کرد: فضای پژوهش سرا و آزمایشگاهی در شهرستان نداریم و فضایی آماده شده است که نمیتواند عنوان آزمایشگاه را داشته باشد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان زیرکوه بیان کرد: پارسال ۱۲۰ دانش آموز در کنکور سراسری پذیرفته شدهاند و امسال در ابتدای سال تحصیلی کلاسی بدون معلم را نداشتهایم.