رضا غفارزادگان رئیس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، عنوان کرد: مشارکت با بخش خصوصی با هدف تاسیس یک شرکت دانش بنیان جهت تولید و فروش داروهای گیاهی از اولویتهای پژوهشکده گیاهان دارویی در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در جهت کاهش تصدی گری و کوچک سازی دولت و تقویت بخش خصوصی بوده و ما در پژوهشکده گیاهان دارویی سعی کردیم در راستای تحقق شعار سال، جهش تولید با مشارکت مردم، محصولاتی که دانش فنی و سطح فناوری (TRL) آنها به سطح مناسبی رسیده و قابلیت عرضه به بخش خصوصی دارد را به این بخش محول کرده و کل فرایند تولید، فروش و بازاریابی را واگذار نمائیم چراکه رسالت اصلی جهاددانشگاهی از ابتدای تأسیس تولید دانش فنی و فناوری بوده است که از طریق انتقال آن به بخش خصوصی و مشارکت مردم، میتواند در تحقق شعار سال نقش آفرینی کند.
غفارزادگان با بیان اینکه علاقهمندیم تا حوزه بازاریابی و فروش را به بخش خصوصی واگذار کنیم، گفت: بخش خصوصی ابزارهای مناسب برای این کار دارد و میتواند در بازارهای داخلی و بین المللی به خوبی این کار را انجام دهد.
وی تصریح کرد: پس از انتقال دانش فنی و اخذ مجوزهای مربوطه از سازمان غذا و دارو، چهار داروی ترک اعتیاد، کنترل آلزایمر، داروی درمان کبد چرب و داروی لاغری در تابستان امسال به تعداد ۱۰۰ هزار جعبه از مجموع داروها تولید و پس از انجام آزمایشات کنترل کیفی در چند استان در داروخانههای منتخب عرضه شد.
در ادامه سعید توکلی مدیر مرکز خدمات تخصصی تولید فرآوردههای دارویی با اشاره به عقد قرارداد شرکت وینا فارما با دو شرکت پخش سراسری اظهار کرد: این محصولات هم اکنون در داروخانههای استان تهران، البرز، اصفهان، ارومیه، تبریز و خراسان رضوی توزیع و در دسترس هم وطنان عزیز در این استانها است. همچنین فروش اینترنتی در دو داروخانه معتبر داروکده تهران و داروخانه آنلاین کرج (داروکاو) در حال انجام میباشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به سفارش ۳۰۰ هزار جعبه از چهار محصول لیورسیل، دتوکسین، سوپر پلنت و ملیتروپیک توسط شرکت ویستا یگانه نوین آفاق (شرکت خصوصی مشترک پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی و صندوق پژوهش و نوآوری استان البرز)، پژوهشکده گیاهان دارویی در حال برنامه ریزی تولید این محصولات تا پایان سال ۱۴۰۳ است.
منبع: پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی