![رشد چشمگیر شاخص توسعه انسانی ایران پس از انقلاب](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20323900_555.jpg)
به گزارش روابط عمومی استانداری تهران، معصومه رضایی از برگزاری کارگروه آرد و نان در استانداری تهران خبر داد و اظهار کرد: در این جلسه که با حضور مدیران کل و نمایندگان ادارات کل مرتبط برگزار شد، پروندهها و درخواستها در حوزه آرد و نان شهر تهران و شهرستانهای تابعه مورد بررسی قرار گرفت.
رضایی گفت: با توجه به ضرورت تسریع در رسیدگی به درخواستها و پروندهها در حوزه آرد و نان در راستای جلب حداکثری رضایت مندی عمومی و تعیین تکلیف درخواستها در حداقل زمان ممکن، کمیته تخصصی ذیل کارگروه گندم آرد و نان تشکیل شده است.
سرپرست دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران عنوان کرد: با توجه به اینکه مباحثی نظیر تخصیص سهمیه آرد دولتی در شهرکهای جدیدالاحداث، انتقالی یا تغییر نام یا تغییر پخت واحدهای خبازی در استان، صورتجلسات کارگروههای شهرستانی و سایر موارد مربوطه میبایست تاییدیه کارگروه استان را داشته باشد، تمام موارد ابتدا در کمیته تخصصی تصویب و سپس در کارگروه تایید میشود.
وی همچنین در ادامه عنوان کرد مطابق دستورالعمل جدید صادره از وزارت کشور، ارد دولتی صرفا میبایست به شهرکهای جدیدالاحداث با شرایط خاص اختصاص یافته و خبازیهای تازه تاسیس میبایست متناسب با جوازه صادره از درگاه ملی مجوزها یعنی به صورت آزادپز فعالیت کنند.