دکتر سیامک محبی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به افزایش موارد ابتلا به آنفلوآنزا، از مردم خواست با رعایت نکات پیشگیرانه، بهویژه در بین کودکان و دانشآموزان، از شیوع بیشتر این بیماری پیشگیری کنند.
وی درخصوص پیشگیری ازانفلوانزا در مدارس اظهار داشت: آنفلوآنزا یک بیماری ویروسی است که در فصل پاییز و زمستان شیوع بیشتری پیدا میکند و میتواند گروههای پرخطر، بهویژه کودکان، سالمندان و بیماران دارای بیماریهای زمینهای را تحت تأثیر قرار دهد.
محبی افزود: در شرایط کنونی، والدین و معلمان باید توجه ویژهای به سلامت دانشآموزان داشته باشند و از هرگونه بیتوجهی به علائم بیماری پرهیز کنند و با اطلاعرسانی و فراهم کردن محیطی بهداشتی، نقش مؤثری در کاهش موارد ابتلا و گسترش بیماری داشته باشند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت:رعایت بهداشت فردی مانند شستن دستها با آب و صابون، استفاده از ماسک در محیطهای شلوغ، تهویه مناسب کلاسها و محیطهای بسته و آموزش این نکات به کودکان، میتواند از انتقال بیماری جلوگیری کند.
دکتر محبی با تأکید بر لزوم توجه به علائم بیماری در دانشآموزان گفت: والدین و معلمان باید در صورت مشاهده علائمی مانند تب، سرفه و بدندرد، از حضور کودکان در مدارس جلوگیری کرده و در صورت نیاز به پزشک مراجعه کنند. وی خاطر نشان کرد: سلامت جامعه، بهویژه دانشآموزان، نیازمند همکاری همهجانبه است و رعایت این توصیهها میتواند از شیوع گسترده بیماری در جامعه جلوگیری کند.
افزایش ۱۵ تخت اورژانس کودکان در مرکز درمانی حضرت معصومه(س)
دکتر حکیم الهی، سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به شیوع بیماری آنفلوآنزای فصلی در بین کودکان گفت: مرکز تخصصی و فوق تخصصی کودکان حضرت فاطمه معصومه (س) در راستای ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی به کودکان مبتلا به آنفلوانزای فصلی همه ظرفیتهای خود را افزایش داده است.
وی با بیان اینکه تعداد زیادی از مراجعات به این مرکز پس از دریافت اقدامات سرپایی و سرم تراپی ترخیص می شوند، تصریح کرد: به منظور تسهیل در خدمات سرپایی، ۱۵ تخت جدید به بخش اورژانس این مرکز اضافه شد.
منبع:معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم