احمد علی دروهی اظهار کرد: در راستای تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، یک باب رستوران توسط کارشناسان سلامت محیط و کار مرکز بهداشت زابل پلمب شد.
وی ادامه داد: همچنین در همین راستا، مطابق قانون ماده ۱۳ (مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی) یک واحد نانوایی محلی و یک باب خواربار فروشی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی توسط کارشناسان بهداشت محیط پلمب شد.
سرپرست مرکز بهداشت زابل بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی به صورت ۲۴ ساعته میتوانند با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند یا به صورت حضوری به مرکز بهداشت زابل مراجعه کنند تا با متخلفان بهداشتی برخورد قانونی شود.
منبع اداره کل صمت استان