کارگروه‌های تخصصی اعضای دانش پژوهان و فناوران در ۱۴ کارگروه نخبگانی و ۱۶ ستاد فناوری متناظر با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای ساماندهی ظرفیت اعضا تقسیم شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ الهام قبادی - عادل مهری مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پیرامون موضوعات مطرح شده در نشست صمیمی سعید اوحدی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ۲۶ آذر ماه با فناوران و دانش پژوهان و سرآمدان شاهد و ایثارگر توضیح داد:کارگروه‌های تخصصی راه اندازی شده است و اعضای دانش پژوهان و فناوران در ۱۴ کارگروه نخبگانی و ۱۶ ستاد فناوری متناظر با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای ساماندهی ظرفیت اعضا تقسیم شدند.

وی ادامه داد:متن نهایی تفاهم نامه با معاونت محترم علمی ریاست جمهوری آمده است و در حال اخذ نظرات معاونت‌های مختلف هستیم، تا عزیزانی که با شاخص‌های بنیاد ملی نخبگان به عنوان نخبه و همچنین عضو دفتر دانش پژوهان شاهد و ایثارگر شناخته شدند بتوانند از ظرفیت این دو نهاد استفاده کنند.

 مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر بیان کرد:اقدامات لازم برای فعال سازی برج فناوری هم انجام شده تا انشالله یک فضای مناسب برای عزیزان فناوران ایثارگر داشته باشیم. هدف ایجاد فضای پویا و علمی برای ارائه هر چه بهتر خدمت به آنها و بهرهمندی از ظرفیت فکری نخبگان و استفاده از محصولات دانش بنبان فناور ایثارگر. تشکیل این اتاق فکر‌ها می‌تواند پشتوانه‌ای هم برای بنیاد شهید و هم برای کشور مفید باشد.

مهری خاطر نشان کرد: در اجرای ماده ۶۹ قانون جامع خدمت رسانی به ایثارگران مبنی بر معرفی نخبگان شاهد به آحاد مردم، پیرو دستور ریاست عالی بنیاد تعدادی از اعضای محترم سرآمدان ایثارگر به سازمان صد‌ا و سیما معرفی شدند. البته ما در این سال‌ها تعامل خوبی با رسانه ملی داشتیم و در مناسب‌های مختلف از نخبگان ایثارگر در برنامه‌های مختلف حضور داشتند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار