در حالی که شورای عالی بیمه، شرکت‌های بیمه را موظف به پرداخت خسارت افت قیمت خودرو از اول دی کرده، مدیرکل سندیکای بیمه گران در جلساتی با کمیسیون اقتصادی مجلس و وزارت اقتصاد، خواستار بازنگری آن شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - محسن پور کیانی دبیرکل سندیکای بیمه گران گفت: این مصوبه آثار مخربی بر شرکت‌های بیمه دارد به همین دلیل سندیکای  بیمه گران در جلساتی با کمیسیون اقتصادی مجلس و وزارت اقتصاد، خواستار بازنگری آن شده است.

وی ادامه داد: مصوبه افت قیمت خودرو به هیچ عنوان لغو نمی‌شود، اما شاید دچار اصلاحاتی شود.

بگفته دبیرکل  سندیکای  بیمه گران ایران، اجرای مصوبه پرداخت خسارت افت قیمت خودرو، حدود ۳۰ تا ۵۰ همت، میزان خسارت‌های پرداختی سالانه شرکت‌های بیمه را افزایش می‌دهد.

 پور کیانی یاد آورشد: متوسط پرداخت مالی ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان بابت هر خسارتی است، اما تا  آنجایی که امکان پذیر بوده ما محدود کردیم چراکه موضوع افت و حق بیمه به شرکت‌های بیمه تحمیل شده است.

 دبیرکل  سندیکای  بیمه گران  گفت: در حال حاضر ۱۳ میلیون وسیله نقلیه بیمه شخص ثالث ندارند و اجرای مصوبه خسارت افت قیمت خودرو در نهایت  به ضرر مردم است، چون مقصر و زیان دیده را در مقابل هم قرار می‌دهد.

پور کیانی گفت:  در حال حاضر ۸۰درصد کل پرتفوی بیمه‌ها به رشته‌های درمان و شخص ثالث  مربوط می‌شوند که هر دو زیان ده هستند، اما با پیگیری‌های که انجام دادیم دررشته درمان  توانستیم سقف‌های گذاشته شده را کمی تنظیم کنیم،   اما در بحث بیمه‌های شخص ثالث همچنان با مشکل مواجه هستیم.

دبیر کل سندیکای بیمه گران ایران گفت: در سال گذشته ضریب خسارتی بیمه شخص ثالث حدود ۱۳۵ درصد بود که نشان دهنده آن است صنعت بیمه به میزان کافی حق بیمه دریافت نمی‌کند و برای سال آینده اگر حق بیمه مناسب دریافت نشود، این صنعت دچار زیان انباشته بیشتری می‌شود

وی گفت: به دلیل مشکلات اقتصادی، مردم تحت فشار هستند، اما صنعت بیمه نیز تا میزان مشخصی توان تحمل زیان دهی دارد. به خاطر تورم هر روز قیمت خودرو افزایش دارد، قطعات خودرو‌های خارجی در بازار وجود ندارد و موارد دیگری که همه مشکلات را صنعت بیمه نمی‌تواند حل کند.

پورکیانی در رابطه با نرخ حق بیمه تولیدی و زیان دهی صنعت بیمه، گفت: باتوجه به وجود تورم هر ساله حق بیمه به میزانی رشد را تجربه می‌کند و در سال جاری حق بیمه حدود ۹۰ درصد رشد داشته است با این حال نگرانی‌هایی در این رابطه وجود دارد، چرا که نرخ ارز ترجیحی در حال تغییر است و بر این صنعت و وضعیت شرکت‌های بیمه‌ای اثر گذار خواهد بود.

دبیر کل سندیکای بیمه گران یاد آور شد: در خصوص فساد در همه صنایع مشکلاتی وجود دارد و در صنعت بانکداری و بیمه هم ممکن است فساد سازمان یافته‌ای وجود داشته باشد، اما ما سعی کرده‌ایم با روش‌های سیستمی، میزان تقلبات در این بخش را کاهش دهیم.

پورکیانی با بیان اینکه امسال با اصلاح روند‌ها نرخ رشد قوی در رشته‌های بیمه شخص ثالث و درمان داشته‌ایم گفت: برای مبارزه با فساد در صنعت بیمه باید فناوری‌های نوین را گسترش داد و راهی نداریم جز اینکه الگو‌های تطبیقی خود را پیش بینی کنیم و محتوای دقیق را استخراج کنیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار