«دورچین» مستندی است که به پسماندهای رستورانی به ویژه دورچین ها می پردازد که علاوه بر اسراف و بالابردن هزینه ها ، آلودگی زیست محیطی را نیز افزایش می دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فهیمه کدخدا - راضیه دیانت‌کار مستندساز و تهیه کننده گفت: دورچین مستندی رادیویی است که از اسراف در رستوران‌ها و محل‌های ارائه غذا می‌گوید و به طور ویژه اسراف در دورچین‌ها را مورد توجه قرار داده است.

او افزود: ایجاد مقدار زیادی زباله در حین آماده‌سازی غذا و همچنین پسماند‌های غذا‌های ارائه شده، روزانه به مقدار زیادی بوده و این می‌تواند آسیب‌های فراوانی به محیط‌زیست وارد کند.

دیانت‌کار بیان کرد: مستند رادیویی دورچین با هدف فرهنگ سازی در سفارش غذا و مصرف دورچین‌ها در رستوران‌ها تولید شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.