کارشناس اداره کل هواشناسی استان همدان گفت: کشاورزان نسبت به کشت انتظاری حبوبات دیم حداکثر تا ۳۰ آذرماه اقدام کنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ آتنا بهرامی _ محمدحسن باقری‌شکیب گفت: سیب زمینی کاران استان نسبت به تنظیم دمای سردخانه‌ها بین ۳ تا ۵ درجه سلسیوس و رطوبت نسبی انبار‌ها بین ۸۸ الی ۹۳ درصد به منظور به حداقل رساندن فعالیت آفات و بیماری‌های سیب زمینی اقدام نمایند، همچنین بازدید دوره‌ای از انبار‌های غیرفنی (سنتی) با هدف کنترل آفت و بیماری‌ها و در صورت مشاهده این عوامل نسبت به مبارزه با آفات و بیماری‌ها با مشورت کارشناسان جهاد کشاورزی اقدام شود. 

او گفت: سیرکاران استان با توجه به افزایش رطوبت نسبی هوا، جهت جلوگیری از جوانه زنی سیر‌های انباری نسبت به تعیین تکلیف و یا انتقال محموله‌های سیر باقیمانده به سردخانه‌های مخصوص و انبار‌های با رطوبت نسبی بین ۶۵ تا ۷۰ درصد و دمای منفی یک تا صفر درجه سلسیوس اقدام کنند.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان همدان گفت: ضرورت دارد کشاورزان دریچه‌های پرواز کندو‌ها را تنظیم و از کندو‌ها در برابر کاهش محسوس دما محافظت کرده او تاکید کرد: کشاورزان از کود‌های دامی پوسیده همراه با کود‌های پتاسه و ریزمغذی نظیر آهن، روی و منگنز با توجه به نتایج آزمون خاک به روش چالکود برای مقاوم‌سازی درختان به سرما استفاده کنند.

برچسب ها: هواشناسی ، کاهش دما
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.