قربانی گفت: وضعیت انبار اموال تملیکی استان نسبت به سال گذشته بهبود یافته و انبار جدیدی که به صورت استیجاری از سوی سازمان جهاد کشاورزی استان واگذار شده، مجهز به سیستم اطفاء حریق، قفسه بندی، تجهیزات به روز جابه جایی کالا و امنیت و روشنایی کافی است.
او ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون برای ۵۴۰ ردیف کالایی پرونده تشکیل و بیش از سه هزار ردیف کالا تعیین تکلیف شدند.
مدیرکل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان گفت: با ثبت کالاها در سامانه یکپارچه اموال تملیکی (سیات) زمینه برای تسریع در روند تعیین تکلیف کالاها، واگذاری کالاها از طریق مزایده عمومی به مردم نیز فراهم شده است.
قربانی افزود: با هم افزایی پلیس امنیت اقتصادی، تعزیرات حکومتی و اموال تملیکی استان در سال گذشته نیز هزار و ۵۰۰ پرونده تعیین تکلیف شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان هم در حاشیه بازدید سرزده از این انبار گفت: امسال هزار و ۷۰۰ پرونده قاچاق وارد شعب تعزیرات استان شد و تاکنون به هزار و ۶۰۰ پرونده هم رسیدگی شده است.
نوراللهی افزود: تاکنون ۷۰۰ فقره پرونده به شعبه اجرای احکام تعزیرات وارد شده که مبلغ ریالی جرایم این پروندهها ۲۵۰ میلیارد تومان بوده است.
او ادامه داد: هم اکنون مدت رسیدگی به پروندهها تا تعیین تکلیف ۴۵ روز است، که تلاش است این مدت به کمتر از یک ماه کاهش یابد.