جلسه هشتم شورای برنامه ریزی وتوسعه استان اولین حضور محمدعلی طالبی را به عنوان استاندار شاهد بود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان؛ مرضیه السادات حسینی راد_ جلسه هشتم شورای برنامه ریزی و توسعه استان کرمان با دستور کار بررسی وضعیت سرشماری کشاورزی استان  کرمان و نیز پیگیری وضعیت درآمدی استان کرمان برگزار شد.

استاندار کرمان که هنوز در برخی جلسات استانی با برخی از جلسات ماهانه استان برای اولین بارحضور می‌یابد درحال محک زدن مدیران است، از نکات جالب این جلسه تذکر استاندار به مدیرکل صمت استان و نیز رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان بود.

استاندار کرمان در هنگام شنیدن نظارت اعضای شورای برنامه ریزی خطاب به مدیرکل صمت استان کرمان که در انتهای جلسه نشسته بود، گفت: در یک جلسه دیگر نیز شما انتهای سالن نشسته بودید که خوشم نیامد! صنعت در این استان پیشران است و شما باید شان صنعت استان را حفظ کنید و حسینی نژاد را مجبور کرد به ابتدای سالن و نزدیک تریبون برود. 

خطاب دوم استاندار هم به طبیب زاده مدیر دغدغه‌مند بخش خصوصی استان بود که در انتهای سالن نشسته بود که به وی گفت بخش خصوصی همیشه باید جلوتر از همه در سالن نشسته باشد نه انتهای سالن!

طالبی همچنین گفت: قبل از آمدن به کرمان اغلب اسناد استانی را از سند توسعه تا آمایش سرزمین و دیگر سند‌ها را مطالعه و اغلب گفته‌ها و خواسته‌های من از مدیران در جلسات اولیه بر همین اساس بود. 

از تذکر به رئیس اداره صمت استان و اتاق بازرگانی تا مطالعه اسناد استانی

اما بابایی ، فرماندار کرمان نیز از نحوه چینش نیرو‌های سرشماری و بی توجهی به پراکندگی برخی شهرستان‌ها و تخصیص نیرو وتجهیزات انتقاد کرد.

وی گفت: شهرستان کرمان با این پراکندگی تنها ۲۶ گروه سرشماری داشت و ما در سرشماری قبل ۱۵ هزار بهره بردار را شناسایی کردیم درحالی که در شهرستانی مانند جیرفت که پراکندگی کمتری دارد ۳۰ هزار بهره بردار وجود دارد.

سید مهدی طبیب زاده، رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان نیز به عنوان نماینده بخش خصوصی خواستار کاربردی شدن داده‌های حاصل از سرشماری شد.

 وی افزود: ۴ میلیارد تومان ورودی برق بخش کشاورزی است درحالی که  ۲۸ میلیارد تومان ارزش برق مصرفی در این بخش است و درآمدی که برق مصرفی برای کشاورزی به همراه دارد، ۱۸۶ میلیاردتومان است.

از تذکر به رئیس اداره صمت استان و اتاق بازرگانی تا مطالعه اسناد استانی

طبیب زاده همچنین با اشاره به مصرف ۶ میلیاردمتر مکعب آب در بخش کشاورزی، بیان کرد: واقعیت این است که هم اکنون هر مترمکعب آب ۱۵ هزار تومان ثروت تولید می‌کند و باید آمار سرشماری کمک کند که بدانیم به ازای هر مترمکعب آب و هر وات ساعت برق چقدر ثروت از بخش کشاورزی حاصل می‌شود.

در این نشست بحث درآمد بالای استان و هزینه‌های جاری بررسی شد و مدیر مرکز آمار ایران نیز در قالب وبینار از تلاش‌های انجام شده در سرشماری کشاورزی قدردانی کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.