وحیدی گفت: کرمان ۱۱ درصد درآمد عمومی کشور  را دارد که بعد از اصفهان ۱۲ درصدی، بیشترین در آمد را برای کشور تامین می کنیم.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان؛ مرضیه السادات حسینی راد_ هشتمین جلسه شورای توسعه وبرنامه ریزی استان کرمان با محوریت سرشماری کشاورزی استان برگزار شد.

 در این نشست علیرضا وحیدی  با اشاره به اینکه ۸ هزار و ۹۷۷ میلیاردتومان اعتبارات تملک دارایی به استان ابلاغ شده که تامرحله مبادله موافقت نامه برای طرح‌های دستگاهی کارتخصیص انجام شده است، گفت: آخرین تخصیص به دستگاه‌های اجرایی ۲۵.۱ درصد به استان است که  ۱۸.۴ درصد اعتبارات نفت ابلاغ شده است.

وی با اشاره به  درخواست از دستگاه‌های اجرایی برای انجام پروژه‌ها، افزود:  تخصیص مرحله دوم اعتبارات منوط به میزان جذب اعتبارات مرحله اول دارد.

مدیرکل سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان کرمان تصریح کرد: اعتباری معادل ۲ هزار و ۳۱۳ میلیاردتومان به استان ابلاغ شده است که  ۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان  بابت حقوق می باشد و  بقیه برای بقیه مصارف بود و حقوق ۶۷ درصد و سایر ۶۱ درصد ابلاغ شده است و در این بحث بدون مشکل بود.

وی تاکید کرد: پارسال  از ۲۹ دستگاه اجرایی در استان کرمان،  ۱۸۲ نفر بازنشسته شدند که  ۸۲ نفر مرتبط با جهاد کشاورزی بود و بارمالی پاداش پایان خدمت بالا بود که پاداش پایان خدمت جهاد کشاورزی تسویه شد و  بقیه دستگاه‌ها نیز پاداش پایان خدمت شان در روز‌های آینده ابلاغ می‌شود.

مدیرکل سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان کرمان با اشاره به اینکه ۶۰ درصد جمعیت ۸شهر‌ستان جنوبی مان روستایی و در شمال ۳۰ درصد روستایی هستند، تصریح کرد: ۳ میلیون و ۴۲۳ هزار نفر جمعیت استان است که  پیش بینی می کنیم برآورد جمعیت برای سرشماری بعد به  ۳ میلیون و ۸۷۷ هزار نفر برسد و  ما رتبه نهم کشوری در رشد جمعیتی را داریم که ۴۹ درصد این جمعیت را  زنان و مابقی مرد هستند.

وی گفت: سهم ما از جی دی پی ۴ درصد است که  ۱۶ درصد سهم کشاورزی، ۱ درصد معدن و ۴ درصد صنعت است و سهم تولید استان با توجه به اقدامات انجام شده ارتقا می‌یابد و ارزش افزوده ۱۶ درصد صنعت و کشاورزی و ۳۵ درصد خدمات است.

وحیدی بیان کرد: وضعیت تحصیلی شاغلین استان ۲۰ درصد دانشگاهی کاردانی و بالاتر و بقیه دیپلم است و نرخ بیکاری استان به شکل فصلی در فصل تابستان گذشته ۸.۲ نرخ بیکاری بود و در  فصل بهار  ۱۱.۴ بود.

 وی بیان داشت: متوسط نرخ مشارکت ۴۰ درصد افزایش یافته است و  درخصوص محیط کسب وکار، رتبه چهارم کشور را داریم و از لحاظ  امنیت سرمایه گذاری نیز در  رتبه چهارم قرار داریم.

مدیرکل سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان کرمان با اشاره به اینکه نرخ تورم ۳۵.۴ درصد است که در مقایسه با دیگر استان‌ها از متوسط کشوری بالاتر هستیم که باید برنامه‌ای برای مهار آن داشته باشیم، گفت: میزان درآمد‌های  امسال  استان باید ۶۱ همت باشد که در ستاد درآمد و تجهیز تلاش می کنیم محقق شود.

 وی  تصریح کرد: استان کرمان ۱۱ درصد درآمد عمومی کشور  را دارد که ما بعد از  اصفهان که ۱۲ درصدی ، بیشترین در آمد را برای کشور تامین می کنیم.

وحیدی سپس به برنامه سرشماری کشاورزی استان اشاره کرد وگفت: اهداف سرشماری، تهیه فهرست بهره برداران، اطلاعات ساختاری و پایه‌ای و گردآوری وضعیت محصولات باغی و زراعی استان است ، ضمن اینکه ما آخرین سرشماری کشاورزی  را سال ۹۲ داشتیم  ونیاز به سرشماری جدید ب

وی تصریح کرد: همه دستگاه‌های اجرایی مکلف بودند امکانات در اختیارجامعه هدف سرشماری قرار دهند در استان کرمان ۱۷ شهر و ۱۰ آبادی برای سرشماری منتخب بودند، سهم استان ۱۶ درصد کشاورزی بود و ۴۰ درصد شاغلین ما نیز دراین بخش هستند، همچنین رتبه دوم ارزش افزوده کشور دربخش کشاورزی را داریم ودر تولید اقلام گلخانه و تولید شیر رتبه‌های بالایی در کشور داریم.

وی با تاکید براینکه شاغلین کشاورزی کرمان بیشترین سهم شاغلین کشاورزی کشور را دارند گفت: ۹۲۳ نفر عوامل اجرایی سرشماری کشاورزی استان هستند، ۵ برنامه رادیویی و تلویزیونی داشتیم و تا اینجای کار در حال حاضر ۴۵ درصد بهره برداران شناسایی شده‌اند.

وحیدی بیان کرد : تا اینجا اطلاعاتی که حاصل شده اینکه  تعداد بهره برداران گلخانه‌ای ما ۴۵ درصد افزایش یافته و ۱۷۲ درصد آبزی پروری نیز دراستان رشد داشته است.

مدیرکل سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان اظهار کرد : به تفکیک هر شهرستان آمار داریم وهدف  ۷۵ درصد مورد انتظارمان سرشماری شده است.

وی تاکید کرد: ۱۲۵ هزار بهره بردار کشاورزی را سرشماری کرده‌ایم و در ۳ هفته باقی مانده فرمانداران شهرستان هایی که سرشماری شان ناقص است کمک کنند که سرشماری با دقت وشفافیت انجام شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.