از امروز سومین دوره جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای صبح آغاز بکار کرد و علاقه‌مندان می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نفیسه خلیلی - نشست خبری سومین دوره جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای صبح در محل سالن کنفرانس ساختمان پرس تی وی برگزار شد.

این جشنواره که با هدف شناساندن شمار زیادی از برنامه‌سازان بین‌المللی و ایجاد تعامل سازنده میان آنها در راستای جریان سازی در فضای رسانه‌ای بین الملل، از ســـال ۲۰۲۳ کار خود را آغاز کرد.

درونمایه جشنواره صبح را «رسانه و نظم نوین جهانی»، مبتنی بر ارزشمندی هویت‌های محلی و منطقه‌ای، معنویت‌گرایی، اصالت خانواده، گفتمان مقاومت و استکبارستیزی شکل می‌دهند.

سومین دوره این جشنواره در دو بخش اصلی و ویژه فلســـطین از آذر ماه سال جاری کار خود را آغاز می‌کند.

احسان کاوه، دبیر سومین دوره جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای صبح با اعلام این خبر که از امروز سومین دوره جشنواره بین‌المللی رسانه صبح آغاز بکار می‌کند، گفت: مخاطبان می‌توانند در این فراخوان شرکت کنند. در دوره دوم جشنواره شاهد بیش از ۳۰۰۰ اثر از کشور‌های مختلف نظیر ایرلند، فلسطین، امریکا، کانادا، ایتالیا، انگلستان، لبنان، شیلی، امریکای لاتین و ایران بودیم. از امروز تا نیمه بهمن امکان ثبت‌نام در این جشنواره وجود دارد.

کاوه با بیان اینکه بخش اصلی جشنواره صبح متمرکز بر حوزه رسانه است و سعی کرده حداقل هم‌پوشانی را با جشنواره‌های داخل کشور داشته باشد، گفت: من تا این لحظه بخاطر ندارم در حوزه تلویزیون جشنواره بین‌المللی داشته باشیم. ما در این جشنواره بخش‌هایی نظیر سریال تلویزیونی، برنامه تلویزیونی گفتگومحور، برنامه تلویزیونی ترکیبی، مستند، گزارش خبری، موشن گرافی، محتوای مکتوب: مقاله (تحلیلی، دیدگاهی، تحقیقی)، برنامه رادیویی و پادکست، رسانه‌های اجتماعی: ویدئوکست، انیمیشن، فیلم کوتاه، ولاگ، فیلم ســـینمایی، ویدئوکلیپ، فیلم کوتاه، انیمیشن کوتاه، تصویرسازی و بلاگر خبری داریم.

به گفته دبیر سومین دوره جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای صبح، در این جشنواره سعی شده به ابعاد مختلف رسانه و خبر توجه شود و برای هر بخش هیات داوران مستقل درنظر گرفته شده و به برندگان جوایز اهدا شد. ما با توجه به آثاری که در جهان شاهد بودیم، تصمیم گرفتیم بخش ویژه فلسطین داشته باشیم. در این بخش که آثار را به طور مستقل دریافت می‌کنیم، فیلم سینمایی، ویدئو کلیپ، فیلم‌ها و انیمیشن‌های کوتاه، تصویرسازی و بلاگر‌های خبری را جای دادیم.

وی ادامه داد: یعنی افرادی که به عنوان شهروند خبرنگار به روایت‌سازی مناسب از رویداد‌های رخ داده پرداختند. اگر ما مقاومت مردم غزه را در حوزه رسانه دسته‌بندی کنیم، فارغ از تحمل و خون‌هایی که ریخته شد، این موبایل‌ها بودند که تصویر درست و واضحی از غزه را مخابره کرد. وگرنه آن انحصار خبری که در رسانه مرسوم است، منجر به ظلم به بعضی از محتوا‌ها می‌شود. حال علاوه‌بر شبکه‌سازی و گردهم آوردن موثرین حوزه رسانه و خبر سعی می‌کنیم از این افراد اثرگذار برای ارتقای سطح کیفی، فکری و محتوایی رسانه استفاده کنیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار