به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان؛ عرفانه نعمتیان - فضل الله رحمتی اظهار داشت: با اضافه شدن این کوره دوار ظرفیت تولید این شرکت به بیش از ۲ برابر افزایش خواهد یافت.
وی افزود: این کوره با همت نیروهای متخصص شرکت طراحی، ساخت و به بهره برداری رسیده است.
رحمتی اضافه کرد: سرمایه گذاری انجام شده برای این کوره حدود ۶۰۰۰ میلیارد میباشد.
وی گفت: بزرگترین طرح راهبردی کشور در زمینه تولید شمش منیزیم از دولومیت در این استان مردادماه ۱۴۰۲ با حضور وزیر صمت افتتاح شد.
رحمتی بیان داشت: شرکت تیوا صنعت ماهان با بهره گیری از تجربه تولید و صادرات شمش منیزیم و اتکاء به دانش نیروهای توانمند ایرانی موفق به تولید شمش منیزیم با روشهای نوین و دانشبنیان شده است.
وی گفت: استحصال منیزیم و دولومیت کلسینه بهعنوان یک ماده معدنی راهبردی و صادراتی برای استان بهشمار میرود و دولومیت به عنوان سنگ لاشه از مهمترین ذخایر معدنی استان با استحصال و تجزیه با فناوری بومی، منیزیم میشود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان با اشاره به استراتژیک بودن صنایعی که منیزیم در آنها کاربرد دارد، این محصول را جزء کالاهای استراتژیک اعلام کرد و افزود: این محصول با توجه به مصارف خاص آن هیچ جایگزینی ندارد و فرآیند تولید این واحدصنعتی دانشبنیان و محصول تولیدی آن جزو کالاهای استراتژیک جهانی است.
وی ادامه داد: دولومیت یکی از کانیهای رایج سازنده سنگهای رسوبی با ساختار شیمیایی متشکل از کربنات کلسیم و منیزیم CaMg (CO ۳) ۲ است که بدلیل وجود منابع غنی دولومیت در کشور، امکان ایجاد ارزش افزوده از این منابع خدادادی بررسی و با سرمایه گذاری، کارخانه تولید شمش منیزیم از دولومیت در کشور راه اندازی شد.